sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

mei 2022

Umbraco 10: nóg betere prestaties

Op 17 juni 2022 lanceert Umbraco de nieuwste versie: Umbraco 10. Deze release biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van Umbraco 9.

Wij werken graag met Umbraco. Het is zowel voor gebruikers als ontwikkelaars en designers een plezier om mee te werken. Bovendien wordt de lijst met pluspunten alleen maar langer, want Umbraco blijft zich ontwikkelen en neemt daarbij ook de feedback van gebruikers ter harte.

Platformonafhankelijk

In Umbraco 10 wordt het databasemanagementsysteem SQL CE vervangen door SQLite. Deze nieuwe embedded database maakt platformonafhankelijke ontwikkeling nog eenvoudiger. SQLite is de meest gebruikte database ter wereld en werkt op zowel Windows, Linux als macOS.

.NET ontwikkelingen

Waar Umbraco 9 een enorme vlucht nam door van traditionele .NET Framework (4) over te gaan op het moderne .NET Core (5), doet Umbraco er nu weer een schepje bovenop. Umbraco 10 is gebaseerd op de nieuwste .NET (6) en ASP.NET Core (6). Door bovenop .NET 6 te bouwen, kan de nieuwste versie van de programmeertaal C# gebruikt worden. Hierdoor kan de codebase beter onderhoudbaar gemaakt worden. 

Umbraco heeft altijd gedraaid op het Microsoft .NET Framework. Wat nieuw is, is dat vanaf Umbraco 10 de Umbraco-releases worden afgestemd op de .NET Long Term Support (LTS)-releases van Microsoft.


Wil je meer weten over de verschillen tussen Umbraco 9 en Umbraco 10? Je leest het op de website van Umbraco.

Umbraco Nummer1

Beste open source CMS bedrijf 2022

De meest complexe websites vragen om ongecompliceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen. Daarom werken wij graag met Umbraco. Door eenvoud aan de achterkant kun jij een grote website beheren en vinden jouw klanten aan de voorkant gemakkelijk hun weg. 

In april 2022 is Umbraco uitgeroepen tot beste open source CMS bedrijf van het jaar. In de Emerce100, een jaarlijks onderzoek naar de beste e-business bedrijven van Nederland, behaalde Umbraco de hoogste score in de categorie CMS open source. 

Profiteer van onze kennis

Wij zijn erkend Umbraco Certified Partner. Dit professionele partnerschap is een kennispartnerschap. Dit betekent dat onze gecertificeerde experts alle knowhow in huis hebben om jouw Umbraco website tot een groot succes te maken. Door regelmatig Umbraco trainingen te volgen, zijn onze skills bovendien altijd up-to-date.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Ralph (1)

Meer weten over Umbraco 10?

Onze experts hebben jarenlange ervaring.

Neem contact op met Ralph

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.