07 september 2018

Vrolijk Online bestaat 3 jaar!

1 september j.l. was het alweer drie jaar geleden dat we Vrolijk Online zijn gestart. Voor mij een moment om bij stil te staan.

De afgelopen jaren hebben we een gezonde basis kunnen leggen voor ons mooie online bureau, waar ik erg trots op ben. We zijn hiermee bijna klaar voor de toekomst. Er zijn altijd nieuwe wensen en behoeften - dat geldt voor iedereen -, en het is belangrijk dat we deze verbeteringen samen met de klant zichtbaar maken en vervolgens invullen. Daarmee ontwikkelen we ons verder. Doorontwikkeling is zeer voornaam en zeker in de online wereld. Stilstand is achteruitgang. De ontwikkelingen op online gebied volgen zich razendsnel op.

We hebben een mooi flexibel team met online specialisten die daarmee heel goed kunnen omgaan. Een vaste kern aan medewerkers met daaromheen een flexibele schil van externe krachten. Dit maakt dat we met Vrolijk Online een breed scala aan diensten kunnen bieden en deze diensten ook op elkaar kunnen afstemmen. Dit in een marktsegment waar andere online marketing partijen juist niet graag meer (willen) werken. Dat geeft ons nog veel meer mogelijkheden en kansen om ons verder te onderscheiden, te ontwikkelen en te specialiseren.

Het MKB-segment zit vol met uitdagingen op het gebied van online marketing/ ontwikkeling en we kunnen als gerenommeerd online bureau met veel ervaring een grote toegevoegde waarde leveren. Dat zien we bij onze opdrachtgevers en daar voelen we ons als een vis in het water. Met af en toe een 'champions league' speler en een kleinbedrijf met voldoende ambitie kunnen we elke dag werken aan het online succes van onze opdrachtgevers. Dit zijn er nu zo'n tweehonderd waarmee we een mooie samenwerking hebben opgebouwd. Wat ons uniek maakt? We zijn wie we zijn en we werken flexibel en met korte lijnen. Persoonlijk contact, snelheid, kwaliteit en plezier zijn daarbij ontzettend belangrijk.

We zien dat onze opdrachtgevers energie krijgen van onze manier van werken en onze online dienstverlening. De komende jaren groeien we wat door en helpen we klanten om verder te groeien. Dit wel met realistische doelen. Ons team is er klaar voor! We houden van een pragmatische aanpak en verwachten van onze opdrachtgevers een positieve rol en houding. Daarbij zijn we altijd op zoek naar nieuwe opdrachtgevers die goed bij ons passen. Een klik is van belang om goede resultaten te kunnen behalen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met mij of mijn collega's op via tijs@vrolijkonline.nl of bel 073 8885842.

Tijs Vrolijk

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief