07 juli 2016

Vrolijk Online groeit door overname ClickSite

Vrolijk Online, een deskundig en enthousiast team van online specialisten in Berlicum, heeft in juni het bedrijf Clicksite overgenomen.

Beide partijen versterken elkaar in het aanbieden van online oplossingen voor het MKB en MKB+. Met de overname kan Vrolijk Online voor een nog bredere doelgroep online (marketing) diensten en producten leveren.

Online oplossingen

Het doel van de overname van Clicksite is om in de regio Noord-Brabant de beste online dienstverlener te zijn voor het MKB segment. Tijs Vrolijk van Vrolijk Online geeft aan: ”Wij kunnen nu een nog bredere doelgroep met onze diensten en producten vooruit helpen. Clicksite heeft als full service internetbureau een mooi portfolio aan klanten die wij vanaf nu gezamenlijk ondersteunen met websites, webshops en online marketing (SEO, SEA en social Media).”

Eigenaar Joris Maas van Clicksite verhuist vanuit de Gruyterfabriek in Den Bosch naar Berlicum. Hij blijft als bedrijfsleider betrokken en zal zich nog meer richten op complete online oplossingen voor bestaande en nieuwe klanten. Het bedrijf Clicksite zal vanaf nu bereikbaar zijn in Berlicum.

Kijk voor meer informatie op www.clicksite.nl of op www.vrolijkonline.nl

 

Robert van den Hanenberg

Online Consultant & Designer
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief