Dit doen wij

Webshops

Veel ondernemers bieden hun producten niet meer enkel in een fysieke winkel aan. De doelgroep gaat er er eigenlijk al vanuit dat elke winkel een webshop heeft waar op elk moment van de dag producten kunnen worden gekocht. De toegankelijkheid van een webshop past heel mooi in het hedendaagse aankoopproces van de consument. Immers, de oriƫntatiefase vindt vrijwel altijd online plaats en daar kunnen consumenten worden verleid tot een aankoop.

Met onze jarenlange ervaring en gedrevenheid ontwerpen en ontwikkelen we voor u een succesvolle webshop, die is afgestemd op de behoeften van uw specifieke doelgroep. Wij verzorgen ook uw online advertenties, waardoor er bezoekers van een hoge kwaliteit naar uw webshop worden geleid. Tijdens de levensfase van uw webshop ondersteunen wij u met de analyse van de prestaties van de webshop en komen we met waardevolle optimalisaties.

Natuurlijk voorzien wij uw webshop van alle gemakken zoals betaling met iDeal en een toegankelijk beheersysteem met een orderafhandeling. Indien gewenst kunnen we ook een eenvoudige - low- budget - webshop opleveren.

Wij zien het als een mooie uitdaging om voor elke klant een optimale webshop op te leveren. Een webshop die goed gevonden en bezocht wordt door relevante bezoekers. Een webshop die het bezoek ook werkelijk converteert naar een aankoop. Bovenstaande doelen bereiken we door o.a gebruik te maken van Magento.


Magento
Magento is op dit moment 1 van de grootste spelers op het gebied van e-commerce software. Op het gebied van opensource e-commerce software is het het grootste systeem ter wereld. De vele uitgebreide mogelijkheden bieden de ondernemer op ieder niveau voldoende tools om de online winkel tot een succes te maken.

Lees meer over onze ervaringen met Magento webshops

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief