sluit
menu

Maak jouw responsive website levendig en speels

Bezoekers komen met hun smartphone binnen, terwijl jouw website nog is ontwikkeld in het Internet Explorer-tijdperk. Tekst is te klein om te lezen, formulieren te groot om in te vullen en na 3 seconden is jouw klant weg. Een responsive website laat wel zien wie je bent en waar je voor staat. Zo haal je ook klanten binnen terwijl zij op de bus wachten of op de wc zitten.

Man Working His Laptop

Blijf investeren om te shinen!

Jouw bedrijf staat niet stil. Waarom jouw website dan wel? Een goede website is de spil van jouw onderneming. Investeer daarom in doorontwikkeling. Onderscheid je van concurrenten. Wij combineren jarenlange ervaring met innovaties met tomeloos enthousiasme. Werk met Vrolijk Online samen aan een responsive website waar iedereen gelukkig van wordt.

Optimaal rendement

Jouw bedrijf is net zo uniek als jij. Daar houden we rekening mee. Wij vragen naar jouw doelen, ervaringen en doelgroep. Ons elftal aan specialisten heeft elk een eigen expertise en geeft je passend advies over een succesvolle online strategie. Onze webdesigner maakt een ontwerp en we testen de gebruiksvriendelijkheid en meten of het rendement ook daar is.

Verfrissende ideeën
De ontwikkelaars van Vrolijk Online hebben 20 jaar ervaring bij de grootste internetbureaus van Nederland. En ze blijven zichzelf steeds uitdagen. Jij profiteert dus zowel van gedegen kennis en vernieuwingsdrang. In een markt vol valse beloftes over snel resultaat spar jij met een betrouwbare partner over reële doelen.

Resultaten op de lange termijn

Om te blijven scoren is een langetermijnvisie nodig. Ook online. We kijken voortdurend naar ontwikkelkansen en plegen het nodige onderhoud om de veiligheid van je website te waarborgen. Een site is bovendien flexibel. Als uit de cijfers blijkt dat een knop op mobiele schermen beter links kan staan dan rechts, speel daar dan slim op in. Jouw vaste projectmanager voorziet je van passend advies. Zo zijn wij, jij en jouw klant allemaal vrolijk online.

Uniek met Umbraco

Onze webbouwers werken bij voorkeur met Umbraco: één van de veiligste en makkelijkste beheersystemen ter wereld. Zo verstevigen we veilig en gebruiksvriendelijk jouw online positie. De onderliggende Microsoft-technologie zorgt ervoor dat het contentmanagementsysteem (CMS) al in de basis betrouwbaar en veilig is.

De voordelen van Umbraco

WordPress

WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) in de wereld. Ooit begon WordPress als een simpel blog-systeem, maar groeide uit tot een uitgebreid CMS. Als je een website wilt over je diensten, dieren, producten of gewoonweg een blog wilt schrijven, dan is WordPress echt iets voor jou! WordPress is gemakkelijk in gebruik en uitermate geschikt voor nieuwkomers in de webwereld.

Lees meer over Wordpress

Meer weten over websites?

Onze experts hebben jarenlange ervaring.

Neem contact op met Linda

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.