Dit doen wij

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Met zoekmachineoptimalisatie of SEO (Search Engine Optimalization) zorgen wij er voor dat uw website een hogere positie krijgt in de zoekresultaten van de populaire zoekmachines.

70% van de internetgebruikers begint zijn zoektocht bij een zoekmachine zoals Google. Als mensen zoeken via zoekmachines typen ze meestal een of twee zoekwoorden in, en op basis van deze woorden toont een zoekmachine de webpagina’s geordend op relevantie en populariteit. Met de wetenschap dat 70% van de Google-gebruikers niet verder kijkt dan de eerste vier zoekresultaten bij een zoekopdracht wordt het belang van een goede waardering bij relevante zoektermen bewezen.

De beste manier om bezoekers via zoekmachines aan te trekken is door het aanbieden van werkelijk waardevolle en relevante content. Een zoekmachine als Google laat zich niet meer om de tuin leiden door trucjes en zeg eens eerlijk, u gunt uw doelgroep toch het beste? Zorg ervoor dat u dat bent.

Naast het aanbieden van waardevolle en relevante content vergroten we de waarde van uw website als volgt:

Techniek - technische drempels wegnemen zodat een site beter wordt geïndexeerd door zoekmachines.
Pagina optimalisatie - het zoekmachinevriendelijk indelen van een website en het strategisch verwerken van zoekwoorden.
Link building - het verkrijgen van relevante links naar de site, zodat deze als relevant en populair wordt ervaren door zoekmachines.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief