Dit zijn wij

We werken vanuit een persoonlijke en flexibele benadering

We hebben in de afgelopen 20 jaar voor verschillende grote en succesvolle bedrijven gewerkt. Daar hebben we hele mooie resultaten behaald met grote online marketing projecten. Met Vrolijk Online hebben we de kracht van een groot bureau gestopt in een krachtig flexibel team met tien medewerkers. In deze vorm bedenken en ontwikkelen wij slimme en passende online oplossingen voor zowel grote en kleine organisaties en bedrijven. Dit doen we zowel voor de profit en non-profit sector. We werken met een 'eigen' team van tien medewerkers en hebben daarnaast een groot netwerk van online (marketing) specialisten om ons heen. 

Wij geloven niet in ‘te groot voor kleine bedrijven’ of ‘te klein voor grote bedrijven’. Onze gedrevenheid en creativiteit werkt inspirerend. Onze pragmatische en sturende aanpak werkt zeer motiverend. Op deze wijze kunnen wij voor elke organisatie een hele grote toegevoegde waarde zijn. Een lange termijn relatie is waar we voor gaan. Daarbij gaan we veel verder dan andere bureaus en we zoeken klanten, die op deze wijze met ons willen samenwerken. Vanuit een persoonlijke en flexibele benadering helpen we onze klanten om de gestelde doelen te behalen met resultaatgerichte online oplossingen. Vertrouwen naar elkaar is daarbij erg belangrijk. 

Wie is wie?

Aafke van der Sangen

Project- Accountmanager @vrolijk online. passie voor online. Houdt van tennis, muziek en shoppen. Getrouwd met Robert en mama van Yara en Levi. 

Linda Gubbens-van Nuland

Account- & projectmanager. Wordt blij van etentjes, borrels, shoppen, de zon, cappuccino, leuke gesprekken. Kijkt/bezoekt graag voetbal- en basketbalwedstrijden. Supporter van RKC Waalwijk. Getrouwd met Bram. Verslaafd aan chocolade. 

Tijs Vrolijk

Internetondernemer, eigenaar Vrolijk Online, gedreven door business development, (online) marketing & sales. altijd bezig met online & mobile, muziek, voetbal, hardlopen, skiën en youngtimers, samen met Wendy, twee zonen Willem en Skip. Life is made of small moments like these... 

Marielle van Wijk

Designer. Creatief, sportief en enthousiast. Wordt blij van een goede borrel, lekker eten en gezelligheid. Geniet enorm van haar momenten samen met haar grootste vriend Robert en kleinste vriend Morris. Verslaafd aan Pinterest en (online) shoppen.

Martijn Melaet

Interactie en visual designer. Samen digitale belevingen creëren die mensen doen verrassen. Wordt blij van echte Amerikaanse barbecue cultuur, kookt graag en houdt van (speciaal)bier en een goed glas wijn. Samen met verloofde Linda en dochter Floor. 'Learning by doing and sharing my experience as I go!'     

Ralph van Vugt

Front- en backend developer. Getrouwd met Saskia en vader van Katie en Jesper. Houdt van basketball (kijken), oldskool house en plaatjesdraaien op bedenkelijk niveau. Verslaafd aan koffie.

Corné Hollanders

.Net Developer bij @vrolijkonline. Houdt van voetballen, voetballen kijken en over voetballen lullen ;-) (maar gelukkig over nog veel meer). Denkt onder het genot van een biertje overal verstand van te hebben. Gelukkig met Femke en onze kinderen Kas en Emma.

Mike Oerlemans

(Magento 2) Front- en backend developer. Trekt in zijn vrije tijd graag vrachtwagens vooruit om de balans tussen zitten en bewegen goed te houden. Wil ooit de sterkste man van Nederland worden. Houdt van lekker eten op zijn tijd wanneer hier de ruimte voor is. Als uitje lekker rustig een avondje bioscoop.

Dave Driessen

Online marketeer & adviseur, staat op voor online marketing & adviseren hierin, 2 zoons Stan en Aaron, vrouw Nicole, tennis, squash, sportschool, skiën, lekker eten, (speciaal) bier drinken, dagjes Efteling (abonnementhouder) en volle geplande weekenden.

Manuel Vrolijk

Content beheerder en support medewerker. De broer van! Kookt heel graag en maakt muziek. Woont samen met Annemarijn, Semm en 2 poezen. Wordt vrolijk van Veronica Inside en als er geen files staan van Apeldoorn naar Berlicum.

Jonas ter Horst

Junior developer en studeert aan het Koning Willem I College. Houdt van sporten en chillen met vrienden. Vindt het leuk om te leren bij Vrolijk Online.

Julia Pietrzykowska

Social media specialist. Houdt van lezen, kunst, muziek en reizen. Lacht veel en wordt vrolijk van mooi weer. Is heel creatief en denkt veel out of the box. Vindt het super leuk om bij Vrolijk Online haar interesses te verbreden.

Onze historie

Met veel trots kijken we terug op onze historie. Alles begon in 2000 bij Tijs als mede-oprichter van Digibiz. Na vele jaren - en na veel mooie projecten - is Digibiz in 2013 getransformeerd tot Have A Nice Day, na een fusie met Tribal Internet Solutions; een gerespecteerd online marketing bureau van formaat. Met de oprichting van Vrolijk Online hebben wij allen ons hart gevolgd en hebben we gekozen om samen een nieuw team te vormen. We geloven in de voordelen van een kleiner team. En we vertrouwen op onze kennis, ervaring en bevlogen houding.

De kracht van samenwerken

Om een optimaal resultaat te behalen met onze diensten, kiezen wij er soms voor om samen te werken met anderen. Dit kan op basis van mankracht, expertise maar ook simpelweg omdat onze klanten al een relatie met een partner hebben. Onze directe en heldere wijze van communiceren zorgt er dat alle partijen genieten van de voordelen van samenwerken.

Door de jaren heen hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare specialisten opgebouwd.

Online initiatieven

Onze online initiatieven zijn het resultaat van een nieuwsgierigheid die voortkomt uit onze passie voor ‘online’ en onze behoefte om te ondernemen. Het levert ons energie en kennis op die wij vervolgens toepassen bij projecten voor onze klanten.

Ook maken we graag onderdeel uit van leuke en uitdagende online initiatieven van anderen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief