Dit zijn wij

We werken vanuit een persoonlijke en flexibele benadering

We hebben in de afgelopen 17 jaar voor verschillende grote en succesvolle bedrijven gewerkt. Daar hebben we hele mooie resultaten behaald met grote online marketing projecten. Met Vrolijk Online hebben we de kracht van een groot bureau gestopt in een krachtig flexibel team met tien medewerkers. In deze vorm bedenken en ontwikkelen wij slimme en passende online oplossingen voor zowel grote en kleine organisaties en bedrijven. Dit doen we zowel voor de profit en non-profit sector. We werken met een 'eigen' team van tien medewerkers en hebben daarnaast een groot netwerk van online (marketing) specialisten om ons heen. 

Wij geloven niet in ‘te groot voor kleine bedrijven’ of ‘te klein voor grote bedrijven’. Onze gedrevenheid en creativiteit werkt inspirerend. Onze pragmatische en sturende aanpak werkt zeer motiverend. Op deze wijze kunnen wij voor elke organisatie een hele grote toegevoegde waarde zijn. Een lange termijn relatie is waar we voor gaan. Daarbij gaan we veel verder dan andere bureaus en we zoeken klanten, die op deze wijze met ons willen samenwerken. Vanuit een persoonlijke en flexibele benadering helpen we onze klanten om de gestelde doelen te behalen met resultaatgerichte online oplossingen. Vertrouwen naar elkaar is daarbij erg belangrijk. 

Wie is wie?

Aafke van der Sangen

Project- Accountmanager @vrolijk online. passie voor online. Houdt van tennis, muziek en shoppen. Getrouwd met Robert en mama van Yara en Levi. 

Linda Gubbens-van Nuland

Account- & projectmanager. Wordt blij van etentjes, borrels, shoppen, de zon, hardlopen, leuke gesprekken. Kijkt/bezoekt graag voetbal- en basketbalwedstrijden. Supporter van RKC Waalwijk. Getrouwd met Bram. Verslaafd aan chocolade. 

Robert van den Hanenberg

Online Consultant & Designer @vrolijkonline. Creatief met communicatie en design. Heel nieuwsgierig. Samen met Judith, dochter Linde en zoon Pim. Mountainbiken, obstacle running, films en mooie dingen maken. Hekel aan alle muziek van Ralph en Tijs. 'Never grow up!'.

Tijs Vrolijk

Internetondernemer, eigenaar Vrolijk Online, gedreven door business development, (online) marketing & sales. altijd bezig met online & mobile, muziek, voetbal, hardlopen, skiën en youngtimers, samen met Wendy, twee zonen Willem en Skip. Life is made of small moments like these... 

Chantal van Dijck

Account- / Projectmanager. Zet familie en vrienden op nr. 1, dierenvriend, houdt van goed (lees droog) weer en het bourgondische leven met bijbehorende hapjes en drankjes, gezelligheid, reizen en nieuwe dingen ontdekken. Gedreven, wil het beste uit alles en iedereen halen, best sportief (niet per se in de sportschool ;-).

Ralph van Vugt

Front- en backend developer. Getrouwd met Saskia en vader van Katie en Jesper. Houdt van basketball (kijken), oldskool house en plaatjesdraaien op bedenkelijk niveau. Verslaafd aan koffie.

Roy Wagemakers

Front- en backend developer die graag bezig is met programmeren en onze klanten graag helpt met vragen en problemen. Houdt van Umbraco, oude en nieuwe auto’s en technische dingen. Leert graag nieuwe dingen bij. Samen met Myrthe. Dierenvriend én vegetariër.

Martijn Cuijten

Allround developer met de focus op front-end. In de afgelopen 15 jaar precies 0 thuiswedstrijden van Fc den bosch gemist. Getrouwd met Kim en papa van Quinn. 

Manuel Vrolijk

Content beheerder en support medewerker. De broer van! Kookt heel graag en maakt muziek. Woont samen met Annemarijn, Semm en 2 poezen. Wordt vrolijk van Veronica Inside en als er geen files staan van Apeldoorn naar Berlicum.

Jonas ter Horst

Stagiair applicatie- en mediaontwikkeling van het Koning Willem I College. Houdt van sporten en chillen met vrienden. Vind het leuk om te leren bij Vrolijk Online.

Onze historie

Met veel trots kijken we terug op onze historie. Alles begon in 2000 bij Tijs als mede-oprichter van Digibiz. Na vele jaren - en na veel mooie projecten - is Digibiz in 2013 getransformeerd tot Have A Nice Day, na een fusie met Tribal Internet Solutions; een gerespecteerd online marketing bureau van formaat. Met de oprichting van Vrolijk Online hebben wij allen ons hart gevolgd en hebben we gekozen om samen een nieuw team te vormen. We geloven in de voordelen van een kleiner team. En we vertrouwen op onze kennis, ervaring en bevlogen houding.

De kracht van samenwerken

Om een optimaal resultaat te behalen met onze diensten, kiezen wij er soms voor om samen te werken met anderen. Dit kan op basis van mankracht, expertise maar ook simpelweg omdat onze klanten al een relatie met een partner hebben. Onze directe en heldere wijze van communiceren zorgt er dat alle partijen genieten van de voordelen van samenwerken.

Door de jaren heen hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare specialisten opgebouwd.

Online initiatieven

Onze online initiatieven zijn het resultaat van een nieuwsgierigheid die voortkomt uit onze passie voor ‘online’ en onze behoefte om te ondernemen. Het levert ons energie en kennis op die wij vervolgens toepassen bij projecten voor onze klanten.

Ook maken we graag onderdeel uit van leuke en uitdagende online initiatieven van anderen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief