sluit
 • Over ons
 • Dit doen wij
 • Projecten
 • Actueel
 • Vacatures
 • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Magento specialist

Magento is al jaren één van de populairste en meest uitgebreide e-commerce pakketten op de markt. Deze populariteit heeft Magento te danken aan het feit dat het pakket in de basis zeer compleet is, open source is en dat de community versie gratis te gebruiken is.

Waarom Magento voor je webshop kiezen?

Er zijn verschillende diensten en pakketten op de markt waarmee je een goed werkende webshop op kunt zetten. Magento webshops onderscheiden zich door de volgende eigenschappen:

 • Magento heeft geen abonnementsmodel.
  De maandelijkse uitgaven beperken zich in veel gevallen enkel tot de kosten van de hosting van de webshop. In tegenstelling tot de vele abonnement oplossingen bewegen de kosten niet mee met de verkoop op de webshop.

 • Uw bent zelf eigenaar van de code.
  In veel gevallen kennen wij het eigendom van de programmacode toe aan de klant. Op deze wijze is het relatief eenvoudig om uw website naar een andere leverancier te verhuizen.

 • Functioneel is veel mogelijk.
  De combinatie van ons maatwerk en de vele functionaliteiten van Magento zorgen er voor dat de webshop op elk moment verder naar uw wensen kan worden aangepast. Op basis van de ervaringen met de webshop kunnen we samen met u de verschillende groeikansen identificeren en doorvoeren.

 • Ook visueel is veel mogelijk.
  In tegenstelling tot vele abonnement oplossingen kunnen wij met Magento jouw huisstijl en jouw boodschap perfect doorvoeren in de webshop. Op deze wijze kun je echt spreken over een eigen unieke webshop en dit heeft een positief effect op de branding van je merk en producten.

Voor Magento geldt dat de software specifiek op jouw wensen aangepast kan worden. Magento zit standaard al boordevol functionaliteiten zoals uitgebreide rapportages, klantgroepen, prijsregels (zowel in de winkelwagen als in de catalogus), wishlists, productvergelijkingen, etc. De standaard mogelijkheden binnen Magento zijn al vele malen groter dan de abonnements oplossingen. Mocht u echter specifieke wensen hebben dan is dat ook geen probleem. Magento heeft een zeer grote community en heeft daarmee ook zeer veel modules waarmee het functioneren en het presteren van uw webshop verder uitgebreid kan worden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Magento E-commerce oplossing? Wij vertellen je er graag meer over.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.