Een Magento-webshop biedt meer mogelijkheden

Kijken, kijken en snel kopen. Jouw klanten stoppen meer in hun winkelmandje wanneer ze door de webshop vliegen. Magento biedt je oneindige mogelijkheden en met onze expertise bouwen we een topwinkel.

De voordelen van een Magento-webshop

Steeds vaker shoppen we op tablet of mobiel. Webshops die daar niet op zijn ingericht hebben een hoger bouncepercentage. Ook vindt Google ze minder relevant om hoog te tonen. Kies daarom voor een Magento-webshop. Deze zijn door een responsive design goed zichtbaar op mobiel. Met onze kennis en ervaring is jouw online store bovendien overzichtelijk ingericht.

Aansluiting bij je website
Je wilt jouw webshopgedeelte eenvoudig laten aansluiten bij jouw website. Met Magento is dat een fluitje van een cent middels een handige plug-in. Zo sluit alles naadloos op elkaar aan.

Maak betalen en bezorgen supereenvoudig

Magento vraagt geen licentiekosten. Het CMS is internationaal. Je kunt jouw producten in bijna elke taal en valuta aanbieden. Met de vele koppelingen richten wij jouw webshop bovendien helemaal in naar jouw wensen. Zo schakelen we iDeal, Paypal of meerdere betaalsystemen in en maak je gebruik van een bezorgdienst als PostNL.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen

The form contains errors