Meer mogelijkheden met Magento

Kijken, kijken en snel kopen. Jouw klanten stoppen meer in hun winkelmandje wanneer ze door de webshop kunnen vliegen. Magento biedt je oneindige mogelijkheden en met onze expertise bouwen we een topwinkel.

De voordelen van een Magento webshop

Steeds vaker shoppen we mobiel. Webshops die daar niet op ingericht zijn, hebben een hoger bouncepercentage. Ook vindt Google ze minder relevant om hoog te tonen. Kies daarom voor Magento. Deze webshops zijn door hun responsive design goed zichtbaar op mobiel.

Met onze kennis en ervaring richten wij jouw online store overzichtelijk in en sluiten wij je webshop naadloos aan bij je website. Met Magento is dat middels een handige plug-in een fluitje van een cent!

 

  • mobielvriendelijk
  • snelle respons
  • hoge schaalbaarheid
  • soepele check out
  • naadloze aansluiting website en webshop

Super eenvoudig betalen en bezorgen

Magento vraagt geen licentiekosten. Het contentmanagementsysteem (cms) is internationaal. Je kunt jouw producten in bijna elke taal en valuta aanbieden. Met de vele koppelingen richten wij jouw webshop bovendien helemaal in naar jouw wensen. Zo schakelen we iDeal, Paypal of meerdere betaalsystemen in en maak je gebruik van een bezorgdienst als PostNL.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen
Stel je vraag svp!

The form contains errors