sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Maatschappelijk partners

Wij steunen goede doelen en organisaties

Vrolijk Online wil ook op maatschappelijk vlak een rol spelen. Daarom ondersteunen wij goede doelen en organisaties waarvan wij vinden dat ze een goede bijdrage leveren aan onze maatschappij.

Boy Child Childhood 346796

Mooi zo goed zo

Mooi zo Goed zo koppelt de energie en creativiteit van vrijwilligers van 's-Hertogenbosch aan de expertise en capaciteiten van bedrijven en instellingen. Ruim 550 bedrijven en instellingen werken via Mooi zo Goed zo samen met 250 organisaties. Samen realiseerden zij 600 projecten die 's-Hertogenbosch en haar dorpen méér kleur geven.

Meer informatie
0 1

Lokale Goededoelen gids

Met de lokale goededoelen gids worden de opgenomen organisaties onder de aandacht van donateurs, erflaters, bedrijven en serviceclubs gebracht die op zoek zijn naar een lokaal goed doel om aan bij te dragen.

Daardoor worden lokale goededoelenorganisaties, die het steunen waard zijn en aan strenge criteria voldoen geholpen bij hun werk, activiteiten en ambities. Naar schatting zal via het systeem van de lokale goededoelen gidsen 10% van de donaties en schenkingen aan Nederlandse goede doelen terecht kunnen gaan komen bij lokale goede doelen.

Meer informatie
Animal Brown Horse

Stichting Centaur

Stichting Centaur is een ruitersportvereniging in Veghel en maakt gebruik van de diensten van manege de Hogerduinen in Mariaheide. Wekelijks bieden zij circa 45 minder valide ruiters variërend in leeftijd van 6 tot 65 jaar de mogelijkheid om te genieten van een recreatief, therapeutisch of sportief ritje op een paard.

Meer informatie
Mg 5021

Miles of Pleasure

Stichting Miles of Pleasure heeft als doel gelden op te halen voor kleinschalige en bij voorkeur aan onze regio verbonden goede doelen en fondsen die zich inzetten voor kinderen of ouderen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben. Jaarlijks organiseren zij De Miles of Pleasure rally, een eendaagse rally voor het goede doel. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze over een ‘bijzondere’ auto beschikken.

Meer informatie
Rkc

RKC Waalwijk

Vrolijk Online is online partner en sponsor van RKC Waalwijk. RKC Waalwijk neemt haar positie in de samenleving in door, naast het voetbal, samen te werken met maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven, de gemeentebesturen, de samenleving, de supporters en de KNVB.

You'll never Wolluk Alone!

Bezoek de website
Fcdenboscg

FC Den Bosch

Vrolijk Online is online partner en sponsor van FC Den Bosch. Met voetbal als middel zet de FC Den Bosch zich in voor een betere samenleving waarbij gezondheid, talentontwikkeling, leefbaarheid en participatie centraal staan.

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.