Projecten

B2B Magento webshop

Batterij Import

Enige tijd geleden heeft Vrolijk Online de webshop van Batterij Import Nederland BV overgenomen. Gezien de plannen van Magento voor beƫindiging van hun support op de eerste versie, was de tijd rijp voor een upgrade van Magento 1 naar Magento 2. Aan Vrolijk Online de taak om een geheel nieuwe Magento 2 shop te realiseren.

Batterij Import Nederland richt zich met haar B2B-webshop op de verkoop van batterijen, accu's, bijbehorende packs en dedicated elektronica. Elke klant beschikt over een eigen login. Op basis hiervan komt zij in een specifieke klantgroep terecht, zodat zij na inloggen de juiste prijzen te zien krijgt.

De nieuwe webshop maakt het aanmelden als nieuwe klant mogelijk middels een apart formulier. Met een uitgebreide zoekfunctie worden in no time de resultaten van de zoekopdracht getoond aan de bezoeker.

Deze webshop is vanuit een thema opgebouwd. Nadat we de wensen van de klant in kaart hebben gebracht, is op basis hiervan een passend thema gekozen. Hier is een aparte nieuwsmodule aan toegevoegd waarmee Batterij Import Nederland haar blogs goed kan onderhouden en kan voorzien van aanvullende content.

Aan de hand van een Exact koppeling worden producten in de webshop gevuld, wat een hoop dubbel (invoer)werk scheelt. Wij hebben ervoor gezorgd dat producten in de nieuwe webshop ook de juiste meta-omschrijvingen hebben, zodat de producten in de nieuwe shop ook goed vindbaar blijven. Bovendien zijn bepaalde producten voorzien van een extra toeslag, zodat bijzondere (moeilijk vervoerbare) producten ook aan de juiste toeslag gekoppeld zijn.

In samenwerking met Batterij Import Nederland is alles getest, gevuld en gecontroleerd. Nu de nieuwe shop live is wordt deze stapsgewijs uitgebreid en geoptimaliseerd aan de hand van de conversieresultaten. Vervolgens kan de webshop doorontwikkeld worden door middel van online marketingacties.Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief