Projecten

Interaction en Visual design

Busjehuren.nl

Busjehuren.nl helpt u om het juiste busje, voor de beste prijs en uitstekende service te vinden bij u in de buurt. Lokale en regionale verhuurbedrijven komen samen op het platform, zodat bezoekers een duidelijk overzicht krijgen van de huurmogelijkheden. Daarnaast geeft dit de zekerheid van de beste prijs.

Busjehuren vroeg ons om de usability en het grafische ontwerp van de oude website naar een hoger - en moderner - niveau te tillen. Om de specifieke kennis van onze interactie designer en de klant zo goed mogelijk te bundelen is er gekozen voor een intensieve designfase. Tijdens de designfase is er veel aandacht besteed aan de specifieke wensen die gekoppeld zijn aan mobiel en dekstop gebruik van de website. Ook hebben wij de aansturing van de ontwikkelpartij voor onze rekening genomen zodat de interactie en het design ook werkelijk naar wens doorgevoerd werd.

Het resultaat is een strakke en duidelijke, website, waarop de bezoeker met elk apparaat op een gebruiksvriendelijke wijze het meest geschikte voertuig vindt én op een vlotte wijze het reserveerproces doorloopt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief