sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Certitudo Capital

Nieuwe dataroom

Certitudo Capital is een marktgedreven onderneming en bestrijkt als ontwikkelende belegger het volledige domein van vastgoed. Bij de verschillende projecten van Certitudo komt vaak een behoorlijke papierwinkel kijken. Projectdocumenten worden gedeeld met de stakeholders van het project en dienen te allen tijde beschikbaar te zijn.

Voor het beheer van deze documenten ontwikkelden we in het verleden een dataroom. Nadat deze jarenlang succesvol heeft gefunctioneerd was Certitudo toe aan een nieuw systeem. Hierbij is onder andere gekeken naar bestaande out of the box implementaties, maar uiteindelijk is gekozen voor een nieuwe maatwerk implementatie door Vrolijk Online.

De inrichting van de nieuwe dataroom

Na meermaals intensief overleg met Certitudo werkten we een uitgebreid functioneel ontwerp uit. De belangrijkste uitgangspunten:

  • We bouwen de dataroom helemaal opnieuw met de nieuwste technieken
  • We voegen extra opties toe voor de eindgebruiker in een vertrouwde omgeving
  • We zorgen ervoor dat de gebruikers van Certitudo (administrators) een grote stap voorwaarts genieten in gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie

Umbraco is de motor

Umbraco is de techniek achter de nieuwe dataroom. Voor de gebruikers is dit niet relevant, omdat zij rechtstreeks inloggen in de dataroom en daar alle benodigde informatie vinden. Dit geldt zowel voor de eindgebruikers als voor de administrators van Certitudo.

Soepele implementatie

De stakeholders van de projecten, denk hierbij aan financiers, investeerders, taxateurs en verkopers, merken nauwelijks verschil. Zij kunnen inloggen met dezelfde inloggegevens en zien dezelfde projecten en documenten. Ook de lay-out en de indeling zijn nagenoeg gelijk gebleven. De gebruikers hebben dus een vertrouwd systeem voor zich dat alleen enkele nieuwe opties biedt, zoals het downloaden van alle bestanden in één keer en de mogelijkheid tot het instellen van e-mailnotificaties bij aanpassingen in de dataroom.

Gebruiksvriendelijk en efficiënt

Om het werk van de administrators van Certitudo zo aangenaam mogelijk te maken, kozen we voor On-Site Editing. Administrators loggen in op de dataroom en zien in eerste instantie dezelfde schermen als de eindgebruikers. Het enige verschil is te vinden in de extra links die het mogelijk maken over te schakelen naar de beheermodus. Handig!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.