Projecten

Informatieve en smakelijke website

Culinaire Duizendpoot

In samenwerking met Bigbird Media hebben we de website voor de Culinaire Duizendpoot, Ellen Steenbergen, ontwikkeld. Ellen is in 2008 gestart met de Culinaire Duizendpoot nadat ze met het programma 'Herrie aan de horizon' van Herman de Blijker heeft meegedaan. De Culinaire Duizendpoot bevat alle ingrediënten voor een bijzondere gelegenheid met een culinair tintje. Al deze ingrediënten hebben we voor Ellen in haar website verwerkt.

De smakelijke website van de Culinaire Duizendpoot is op elk apparaat een lust voor het oog en is zeer eenvoudig te onderhouden. Dit zorgt er voor dat Ellen haar bezoekers zelf kan verrassen met interessante blogartikelen, nieuwsberichten en verrassende recepten.

De kracht achter de website van de Culinaire Duizendpoot is het betrouwbare CMS Umbraco. We hebben met veel plezier met Ellen aan haar website gewerkt en wij zullen haar in de toekomst blijven ondersteunen met online marketing werkzaamheden. 

Umbraco Handleiding

Bent u ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke website inclusief beheersysteem? Of heeft u deze al en wilt u graag meer weten over het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco? Wij hebben een handleiding voor u uitgewerkt die u kunt downloaden. Daar wordt u toch vrolijk van?!

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief