Projecten

Inspirerende clubwebsite

FC Den Bosch

Vrolijk Online heeft een hart voor FC Den Bosch. Om die reden hebben wij onszelf met veel plezier ingezet bij de realisatie van de nieuwe clubwebsite. Waar wij onszelf hebben gebogen over de vormgeving van de website, heeft Trion - ook als vriend van FC Den Bosch - de website technisch gerealiseerd. De eerste stappen van de vormgeving zijn genomen toen wij nog bij Have A Nice Day werkzaam waren. FC Den Bosch kan al vele jaren rekenen op onze steun. Zowel online als vanaf de tribune.

Met deze laatste versie heeft FC Den Bosch een website die de werkelijke identiteit van de club veel beter weerspiegelt. Het straalt een energie uit die door velen herkent zal worden. Met diezelfde energie trotseren de spelers van van FC Den Bosch wekelijks hun tegenstanders. Met diezelfde energie worden de spelers vanaf de tribune gesteund door hun supporters. Het is dan ook een website voor iedereen die de club een warm hart toedraagt. Naast de visuele versterking van de website nodigt de website ook veel meer uit tot interactie en conversie. Zo wordt de eerstvolgende wedstrijd prominent onder de aandacht gebracht en kunnen er direct en online kaarten worden gekocht.

Wij zijn trots dat FC Den Bosch deze mooie stap met ons heeft gezet en we kijken uit naar alles wat deze partnership ons nog gaat brengen.

#heyadenbosch :)

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief