HijsHelden

In 2019 kwam HijsHelden bij ons met de vraag of wij hun nieuwe webshop, die nog niet live was, wilden overnemen. We hadden direct een klik en na een analyse van de shop zoals deze destijds stond is de overname in gang gezet.

HijsHelden verkoopt alles op het gebied van hijsmateriaal. Hierbij kun je denken aan kettingwerk, hijsogen, hijsbanden en nog veel meer. Ook voor de meest exclusieve producten kun je bij HijsHelden terecht.

Magento 2 webshop

De nieuwe webshop is gebouwd in Magento 2 en bevat naast een duidelijk overzicht van de producten o.a. een uitgebreide weergave van alle mogelijke productopties die een klant kan samenstellen. Opties zijn bijvoorbeeld tonnage, kettinglengte, soort haak etc. Vervolgens kies je de juiste vervolgstappen en plaats je het artikel in je winkelmandje.


Een uitgebreide custom module maakt het voor de klant mogelijk om de voorraad bij te houden. Voor bepaalde producten geldt een langere levertijd; ook dit kan de klant instellen. Zo kan een bezoeker altijd het juiste materiaal bestellen en wordt de levertijd die voor dat specifieke product geldt, getoond.


HijsHelden onderscheidt zich op het gebied van klantenservice. Hiervoor is een custom onderdeel ingericht zodat men op verschillende manieren contact kan opnemen.

Vervolgtraject

We verwachten met deze volledig nieuwe webshop veel conversie te behalen. Nu we live zijn gaan we online marketing op de shop aansluiten, zodat de webshop ook via andere wegen bereikbaar en nog beter vindbaar wordt.

Ook zijn er optimalisatiepunten besproken waarmee we binnenkort aan de slag gaan. Op deze wijze blijven we de shop met elkaar doorontwikkelen. Wij zijn erg blij met de fijne samenwerking met de mensen van HijsHelden!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen
Stel je vraag svp!

The form contains errors