Projecten

Vastgoed-website en huisstijl

Hordijk Vastgoed

Hordijk Vastgoed is een nuchtere vastgoed-onderneming uit de regio van Rotterdam. Zij zochten een evenzo nuchtere partner voor de ontwikkeling van een website waar zij hun woningen kunnen presenteren aan de doelgroep.

Voordat wij konden starten met het ontwerp van de website mochten wij Hordijk Vastgoed helpen met het ontwerp van een beeldmerk/logo en enkele huistijlmiddelen zoals visitekaartjes en publicatieborden. Normaal gesproken blijven we bij onze leest maar in dit geval wilden we geen nee zeggen tegen het enthousiasme en het vertrouwen van de klant.

Met het nieuwe logo en de nieuwe kleuren hebben we vervolgens een website ontwikkeld waar Hordijk Vastgoed enerzijds op een overzichtelijke wijze de verschillende woningen kan laten zien en anderzijds de doelgroep uitnodigt om contact op te nemen. Indien er geen geschikte woning beschikbaar is dan biedt de website aan om de bezoeker op de hoogte te houden van nieuwe woningen in de regio.

De website richt zich primair op de doelgroep die op zoek is naar huizen en appartementen in Rotterdam, Vlaardingen en Schiedam. Voor mensen die hun woning te koop willen aanbieden hebben we een alternatieve toegangspagina ontwikkelt die volledig is ge├źnt op deze specifieke doelgroep.


De website maakt gebruik van umbraco, een zeer gebruiksvriendelijk cms, waardoor de website uitermate makkelijk te onderhouden is/

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief