Trappist.com

Samen met De Creatieve Afdeling, het meest collegiale reclamebureau van Brabant, hebben wij de website Trappist.com mogen maken. Trappist.com is de digitale aanwezigheid van de Internationale Vereniging Trappist, oftewel de IVT. De IVT verenigt wereldwijd een twintigtal trappistenabdijen, waar trappisten en trappistinnen een gevarieerd palet aan producten beheren en/of zelf produceren voor de verkoop. Het doel van de vereniging is het garanderen van de uitzonderlijke kwaliteit van deze producten. Daarnaast beschermt de IVT de naam ‘Trappist®’ en de fundamentele waarden waarmee de producten geassocieerd worden.

Onze reis startte met een prettig overleg met de werkgroep van de IVT en De Creatieve Afdeling. Op basis van de verkregen informatie over de doelen van de IVT en de doelgroepen hebben wij het interaction design van de website uitgewerkt. Met deze interactieve blauwdruk van de nieuwe website wisten wij de werkgroep inhoudelijk verder te betrekken bij het proces waardoor we tezamen het interaction design verder konden aanscherpen.

Met het definitieve interaction design als bron is De Creatieve Afdeling aan de slag gegaan met het visual design. Het resultaat was een ontwerp dat volledig aansluit bij hetgeen de IVT wil uitdragen én dat de doelen van website ondersteunt.

Vervolgens was het aan ons om het interaction design en het visual design tot leven te wekken. Om de website van de IVT te kunnen onderhouden hebben wij de laatste versie van het Umbraco CMS ingezet. Hoewel het Umbraco CMS een van de meest gebruiksvriendelijke beheersystemen is hebben we de werkgroep toch uitgenodigd voor een korte uitleg. Op deze wijze konden zij direct aan de slag met het vullen van de website.

Inmiddels staat de website live en kijken we met veel plezier en trots terug op een leuk traject.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina