Projecten

Evenementen website

Kings of Darts

Kings of Darts is een driedaags evenement waarbij de beste darters van Nederland het opnemen tegen hun Britse rivalen. Het evenement wordt gehouden in Enschede, Groningen en Den Bosch. Jan Vis artiesten en evenementen, de organisator, vroeg ons de website voor dit bijzondere evenement te verzorgen.

Na de eerste besprekingen was de missie duidelijk. De website moest, net als de darters zelf, "big en bold" worden, zonder al teveel poespas. Het design van de website moest aansluiten bij de posters die reeds ontworpen waren.

Het unieke van dit project is dat het ontwerp niet gemaakt is in Photoshop of een andere designtool, maar direct in de browser. De website is modulair ontworpen. Alle elementen die in de website verwerkt zouden worden, zijn vooraf ontwikkeld. De elementen zijn daarna in de diverse pagina’s opgenomen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat het ontwikkeltraject drastisch kan worden ingekort. Er hoeft immers geen html en css meer te worden geschreven omdat dit al in het designproces is gedaan. Daarnaast kan de klant meteen ervaren hoe de website eruitziet op mobiele telefoon en tablet.

We hebben deze website voorzien van een Umbraco CMS. Dit gebruiksvriendelijke CMS zorgt ervoor dat de site gemakkelijk gevuld en onderhouden kan worden. Bovendien is het uiterst stabiel en snel; zeker niet onbelangrijk voor een website die rond de 5.000 bezoekers per dag heeft!

Het resultaat - vinden wij - mag er zijn! Een degelijke, responsive website die uitblinkt in duidelijkheid en snelheid. Wat ons betreft een echte 9-darter!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief