Projecten

Corporate website

Lakwijk Kunststoffen

Lakwijk Kunststoffen is een klant waarvoor wij al een langere tijd online oplossingen mogen verzinnen. Dat zij ons vroegen om een nieuwe website voor hen te ontwikkelen, bevestigt voor ons de prettige samenwerking. Met veel plezier zijn we samen met hen aan de slag gegaan.

Over Lakwijk Kunststoffen
Lakwijk Kunststoffen biedt hoogwaardige kunststof producten volledig naar de wensen van de klant. Dit kan bijvoorbeeld op basis van een tekening of op basis van een bestaand onderdeel. Zelfs met een schets kun je bij hen aankloppen want je kunt bij Lakwijk Kunststoffen rekenen op een flinke dosis ervaring.

De doelgroep
Elke doelgroep van Lakwijk Kunststoffen hanteert een eigen zoekmethodiek. Zo zoekt de een op basis van de branche waarin zij zich bevinden en gebruikt een ander een omschrijving van het eindproduct. Om op elk van deze zoekmethodes in te spelen hebben we de website hierop ingericht.

Umbraco CMS
Om de website op elk moment naar eigen wens te kunnen aanpassen hebben wij de website gekoppeld aan het Umbraco CMS. Umbraco is een open source beheersysteem dat zich kenmerkt door z'n veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid. Naast het aanpassen van de verschillende productpagina’s en branchepagina’s kunnen de mensen van Lakwijk Kunststoffen bijvoorbeeld hun eigen nieuwsartikelen toevoegen.

Nu de livegang van de website een feit is gaan we aan de slag met online marketing campagnes. Wij wensen de mensen van Lakwijk Kunststoffen veel plezier en succes met hun nieuwe website.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief