Lekker opstaan

Slaapverwekkend

Een website bouwen voor een speciaalzaak in bedden, matrassen en relaxfauteuils slaapverwekkend? Nee hoor... Daar hadden we bij Vrolijk Online wel zin in! Heerlijk wegdromen bij foto’s van flinke boxsprings, donzen dekbedden en de meest ontspannende relaxfauteuils… Heerlijk ontspannen! Maar eh, eerst 'even' de website bouwen!

familiebedrijf in Schijndel

De speciaalzaak in kwestie is Lekker Opstaan, een familiebedrijf in Schijndel dat al meer dan 20 jaar advies geeft over zit- en slaapcomfort. Met recht een relaxspecialist te noemen, vinden wij. Vorig jaar spraken wij met eigenaar Terence in zijn winkel over de website. Deze was al een aantal jaren oud en daarmee behoorlijk verouderd. Er miste conversie en de identiteit en het persoonlijke karakter van Lekker Opstaan mochten veel beter naar voren komen. De huisstijl en website sloten niet meer aan bij waar Lekker Opstaan op dit moment staat. Tijd voor actie!

Aan de slag

In een strategische sessie bepaalden we duidelijke doelen. Merkburo WAKKR ging aan de slag om een moderne, frisse huisstijl te ontwikkelen. Vrolijk Online startte met een interaction design. Aan de hand daarvan werd de nieuwe huisstijl door WAKKR doorvertaald naar een bijzonder fraai webdesign, dat vervolgens door Vrolijk Online technisch gerealiseerd werd. Die noemen we nou samenwerken! :-D En voilà, de nieuwe website was een feit! Modern, responsive en voorzien van het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco.

Door het modulaire design van WAKKR hebben wij het CMS dusdanig kunnen inrichten dat elke pagina naar wens kan worden samengesteld. Blokken kunnen op elke willekeurige manier worden geplaatst zonder dat het invloed heeft op de stijl en uitstraling van de website. Of je de website nu bezoekt op je laptop of via je telefoon, op je werk of lekker relaxt in je bed ;-). Middels onze reviewtool Riviyo kan de bezoeker eenvoudig een beoordeling achterlaten.

De nieuwe website legt de nadruk op de kennis, producten en service van Lekker Opstaan. Niet alleen in beeld, maar ook in de teksten die verzorgd werden door de dames van Door Lotje Getikt. Het geheel van fraaie visuele elementen, goede teksten en mooie afbeeldingen maakt duidelijk dat Lekker Opstaan dé specialist in zit- en slaapcomfort is. Zit- en slaapcomfort is voor iedereen persoonlijk. Vandaar dat de website voorzien is van tal van mogelijkheden tot het leggen van contact; van een uitgebreide impressie van de showroom tot het maken van een afspraak voor advies op maat.

Tot slot

Uiteraard wensen wij Terence en alle andere werknemers van Lekker Opstaan veel succes en plezier met de nieuwe website! Wij hebben geen tijd om te relaxen, want we gaan door met een uitgebreid online marketingtraject voor deze mooie klant! Binnenkort meer hierover :-).

Een website bouwen voor een speciaalzaak in bedden, matrassen en relaxfauteuils slaapverwekkend?
Don't think so Tim

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen
Stel je vraag svp!

The form contains errors