Projecten

Goede doelen die uw waardering en steun verdienen

Lokale Goede Doelen Gids

Wij worden altijd blij als we onze talenten mogen inzetten voor een goed doel. En als we worden gevraagd om een goed doel te ondersteunen dat goede doelen ondersteunt dan worden we blij in het kwadraat. Met deze energie zijn we gestart met de website voor de Lokale Goede Doelen Gids.

Zo’n 170.000 organisaties zetten zich dagelijks in om Nederland leuker, groener, socialer, gezelliger en mooier te maken. Ongeveer de helft is lokaal actief in buurt & wijk, kunst & cultuur, natuur & milieu of op sociaal maatschappelijk gebied. Maar deze lokale goede doelen kunnen dit niet alleen en rekenen op de steun van de Nederlandse bevolking.

De Lokale Goede Doelen Gids is in het leven geroepen om de verschillende lokale goede doelen meer zichtbaar te maken. In de gids zijn door plaatselijke Rotaryclubs geselecteerde lokale organisaties opgenomen die jouw steun waard zijn. De goede doelen in deze selectie voldoen aan strenge eisen van betrouwbaarheid, lokale betrokkenheid, doelmatigheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid. Wij bij Vrolijk Online zijn verantwoordelijk voor de realisatie van de digitale versie van de gids: de website.

Elke stad of regio kan gebruik maken van de Lokale Goede Doelen Gids en krijgt een eigen website met daarop een selectie van de lokale goede doelen. 's-Hertogenbosch is de eerste stad die live gaat met hun eigen website van de Lokale Goede Doelen gids: https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl/. Op 1 juli van dit jaar worden de eerste deelnemende goede doelen aan de website toegevoegd. Op diezelfde dag zal de eerste editie van de ‘Lokale Goede Doelen Gids ’s-Hertogenbosch’ worden gepresenteerd in het stadhuis van ’s-Hertogenbosch in aanwezigheid van vertegenwoordigers van in de gids opgenomen organisaties, samenwerkingspartners en anderen. Burgemeester Jack Mikkers zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Wij wensen de Lokale Goede Doelen Gids en alle goede doelen heel veel succes!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief