Mooi zo goed zo

Mooi zo Goed zo koppelt de energie en creativiteit van bewoners en vrijwilligers van 's-Hertogenbosch aan de expertise en capaciteit van bedrijven en instellingen. Hierdoor kwamen zo'n 600 projecten tot stand die 's-Hertogenbosch méér kleur geven en de leef- en werkomgeving verbeteren. En Mooi zo Goed zo hoopt in de toekomst veel meer van zulke projecten te realiseren.

Voor het samenbrengen van bewoners, vrijwilligers en bedrijven is een goede website van onschatbare waarde. De oude website was qua opzet prima, maar voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Zo was de oude website op mobiele telefoons niet te lezen. Dat kan stukken beter.

Mooi klusje voor de hoofdsponsor van Mooi zo Goed zo… en laat dat toevallig Vrolijk Online zijn!

En los!

Qua design waren de wensen eenvoudig: compleet nieuw, helemaal van deze tijd maar wel met de vertrouwde uitstraling van Mooi zo Goed zo. Daarnaast moest er meer aandacht komen voor de lopende projecten en de sponsoren die deze projecten mogelijk maken.

Ook technisch is de website helemaal vernieuwd. Waar de oude website werkte met drupal, hebben we ervoor gekozen de nieuwe website te bouwen in umbraco. Umbraco is een gebruiksvriendelijk cms, werkt snel en is veilig. Het helemaal op maat ingericht zodat het voor de gebruiker eenvoudig is om mee te werken.

Het resultaat mag er zijn. Een compleet nieuwe, responsive website die werkt met de nieuwste technieken en bovendien supersnel is.

Heeft u na het lezen van dit verhaal ook interesse in een umbraco website met een modern, op maat gemaakt design? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Vrolijk Online is hoofdsponsor van Mooi zo Goed zo! Wij vinden dit een prachtig initiatief waar wij graag onze steun aan geven!
Daar worden wij vrolijk van!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina