Mutsaars Bikes

Enige tijd geleden mochten we de werkzaamheden voor de bestaande website en (separate) webshop van Mutsaars Bikes overnemen. Al snel leerden we over de ambities van Mutsaars Bikes en de bestaande systemen waar zij mee werken. Die informatie leidde tot een advies om de twee websites samen te voegen tot één online ervaring die voor een levensgrote glimlach op het gezicht van de sportieve fietsliefhebber zorgt.

Een bijzonder design

Deze online ervaring onderscheidt zich op verschillende vlakken van de grote onlinefietsverkopers. Bij Mutsaars Bikes is namelijk het persoonlijke element van groot belang. Op elke pagina voelt een bezoeker dat ze te maken hebben met liefhebbers die ze kunnen vertrouwen. Dit komt niet op de laatste plaats door het bijzondere ontwerp van Merkenburo WAKKR. De website is heel herkenbaar ‘Mutsaars’ geworden en deze stijl wordt in alle communicatie-uitingen naadloos doorgetrokken.

Magento 2

Voor de realisatie van de webshop maakten we gebruik van Magento 2 waardoor Mutsaars Bikes nog vele jaren kan genieten van ondersteuning van het Magento ontwikkelingsteam. Met het inrichten van de webshop hebben we bijzonder veel energie gestoken in het bepalen van de juiste benaming van de verschillende categorieën. Hierbij hebben we goed gekeken naar de zoektermen die de doelgroep gebruikt als zij online hun zoektocht starten.

Cyclesoftware

Als bron voor de artikelen in de webshop van Mutsaars Bikes dient Cyclesoftware, een bekend softwarepakket in de tweewielerbranche. Mutsaars Bikes maakte al gebruik van deze software maar tezamen hebben we dit voor de nieuwe website een stuk logischer en praktischer ingezet. Maar uiteindelijk gaat de eer naar de mensen van Mutsaars Bikes die veel energie hebben gestoken in het verrijken van de content in Cyclesoftware.

Al tijdens het ontwikkelen van de website ontstonden er bij ons en bij de klant ideeën om de website verder te optimaliseren. Deze ideeën gaan we nu verder uitwerken en inplannen.

Nu de lancering van de nieuwe website van Mutsaars Bikes een feit is, gaan we niet (lang) op onze lauweren rusten. Al tijdens het ontwikkelen van de website ontstonden er bij ons en bij de klant ideeën om de website verder te optimaliseren. Deze ideeën gaan we nu verder uitwerken en inplannen. Verder houden we ons bezig met nieuwe Adwords campagnes en de inzet van Google Shopping. We hebben veel vertrouwen dat deze extra inspanningen een positieve invloed gaan hebben op de conversie van de website en de bezoeken aan de showroom van Mutsaars Bikes.

Ben jij een sportieve fietsliefhebber of ben je gewoon benieuwd naar ons werk? Ga dan naar Mutsaarsbikes.nl. We zien je daar!

Bezoek de website

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen
Stel je vraag svp!

The form contains errors