Projecten

Jumbo Innovatie Lab

Opdrachtgever: Communicatie Team

Jumbo supermarkten organiseert elk jaar in het kader van kennisdeling met haar leveranciers het “Innovatielab”. De afgelopen jaren is dit innovatielab steeds populairder geworden waardoor de behoefte ontstond om het platform te professionaliseren.

In opdracht van én samen met Communicatie Team hebben we ervoor gezorgd dat Jumbo nu op een meer professionele manier met haar leveranciers kan communiceren, waardoor het innovatielab een nog groter succes kan worden.

Om het Innovatielab te realiseren hebben wij een maatwerk Umbraco omgeving opgezet waar leveranciers van Jumbo hun innovatieve producten kunnen insturen. Doordat we gebruik maken van verschillende gebruikersrollen kan de inzending van een leverancier hierna door verschillende niveau's binnen Jumbo geaccordeerd worden.

Het platform staat inmiddels online en de eerste inzendingen druppelen binnen vanuit de leveranciers. We wensen Jumbo veel succes met het opschalen van “Het Innovatielab”

Zurb Foundation
Voor de front-end hebben we gebruik gemaakt van het grid van zurb foundation. Dit grid bood de flexibilieit die we nodig hadden om het innovatielab op een goede manier in de jumbo huisstijl te ontwikkelen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief