sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Opportunity Vastgoed

Onroerend goed

Opportunity Vastgoed (voorheen Accres Real Estate) is een private vastgoedonderneming, gevestigd in Amsterdam. Zij richten zich op investeren, beleggen en herontwikkelen en verzorgen het asset management van commercieel vastgoed in Nederland. Kortom, heel veel zaken waar wij zelden of nooit mee te maken hebben. Maar wij maken wel verdomd goede websites en daarom hebben zij ons gevraagd om een nieuwe website te maken.

Een goed gesprek

Tijdens het eerste gesprek met Opportunity Vastgoed (toen nog Accres Real Estate) waren we direct enthousiast en hebben we hen bestookt met vragen over de diensten, de markt waarin zij zich bevinden en hun doelstellingen. Vervolgens hebben we tezamen bepaald aan welke eisen de website moet voldoen. Het moest een corporate website zijn waar alle objecten van Accres met gepaste trots worden geëtaleerd. De enkele objecten waar nog een huurder of koper voor gezocht wordt, moesten worden voorzien van slimme conversiemogelijkheden. Verder moest de website een landingspagina bevatten die gericht was op bedrijven of particulieren die een bedrijfspand, winkelpand, kantoorpand of woning willen verkopen.

Maar het 'simpelweg' samenvoegen van deze elementen in één website zorgt niet voor een vrolijke klant. Daarom besteedden wij veel aandacht - en plezier - aan het vertalen van de identiteit van Accres naar de website. Op deze wijze voelt de website voor de klant echt als dé website van Accres Real Estate. En daar wordt een klant blij van. En wij ook.

Umbraco CMS

De website is gebouwd met het Umbraco CMS en bevat handige filters om objecten te kunnen selecteren op regio, type, oppervlakte en beschikbaarheid. Aan een object kunnen eenvoudig een video, plattegrond en meerdere afbeeldingen gekoppeld worden.

Beeldwerk

Naast de realisatie van de website hebben wij ook de fotografie van de verschillende objecten mogen verzorgen. Naast enkele praktische voordelen heeft dit ervoor gezorgd dat wij de klant nóg beter gingen begrijpen en dit is het eindresultaat zeker ten goede gekomen.

Wij wensen Opportunity Vastgoed veel plezier en succes met de nieuwe website. Wij zullen ze met regelmaat blijven prikkelen met nieuwe online kansen. Momenteel liggen er al diverse uitbreidingen op stapel!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.