Projecten

Software as a service

Priveleaseauto.nl

Sinds augustus 2016 werkt Vrolijk Online samen met Ckylo BV en Devenition aan een geavanceerd systeem voor het aanbieden van (private) lease- en huurauto’s. Ckylo is een SaaS (Software as a Service) die de ontbrekende schakel vormt tussen leasemaatschappij en klant.

Leasemaatschappijen kunnen via Ckylo eenvoudig hun producten aanbieden, waarna deze via diverse api’s op een groot aantal websites kunnen worden getoond en besteld. Ckylo zorgt daarbij ook voor de complete financiële afhandeling tussen klant en leasemaatschappij, voor de gehele contractduur.

Gebruikers van Ckylo hebben bovendien een eigen omgeving waarin de producten, klanten en orders beheerd kunnen worden.

Ckylo is compleet modulair opgezet en kan naast leaseauto’s ook worden ingezet voor andere producten met een lease/huurconstructie.

Privateleaseauto.nl is een pilot website die gebruik maakt van het Ckylo systeem. De website haalt de auto’s van diverse leasemaatschappijen uit het Ckylo systeem en toont deze op haar website. Privateleaseauto.nl wordt gebruikt voor leadgenerating. Dat wil zeggen dat na het plaatsen van de order het verder afhandelen plaatsvindt door de leasemaatschappij.

.

Landingspagina privateleaseauto.nl. Design Niels Hendriks Studio

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief