Projecten

Travel website

Provazur

ProvAzur is een organisatie zich specialiseert in de bemiddeling tussen huurders en huiseigenaren van vakantievilla’s en appartementen in de Provence en Côte d’Azur. Al vele jaren bezoekt ProvAzur vakantievilla’s en appartementen in het zuiden van Frankrijk om haar klanten van het beste advies te kunnen voorzien. Zij onderscheidt zich van de grote namen door een persoonlijke aanpak en de extra aandacht waarmee ze haar klanten een fijne vakantie bezorgt.

ProvAzur heeft ons gevraagd een website te ontwikkelen die de doelgroep motiveert, inspireert en activeert. In overleg hebben wij in dit geval gekozen voor een Wordpress oplossing met een flinke laag maatwerk om het grote aantal objecten op een gebruiksvriendelijke wijze te kunnen presenteren. Bij een uitgebreid pakket van functionaliteiten als deze vinden wij het fijn om u met regelmaat te betrekken bij de verschillende ontwikkelstappen. Op deze wijze bieden wij u de mogelijkheid om mee te groeien met het product en kan er gaandeweg gereageerd worden op nieuwe inzichten.

Naast het zichtbare consumentendeel van deze website hebben we ook veel aandacht mogen besteden aan de gebruiksvriendelijkheid van het beheersysteem.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief