Raaf Sierkussens

Raaf Sierkussens werd in 2006 geboren uit passie voor kleuren, stoffen, styling en sfeer. De onderneming in de interieurbranche maakte de eerste jaren gebruik van een webwinkel in OpenCart, een gratis online winkelbeheersysteem, maar was toe aan een volgende slag. Het huidige systeem was niet meer veilig en simpele aanpassingen kostten veel tijd en energie. Wij mochten voor Raaf een nieuwe webshop maken! Het project in vogelvlucht:

Raaf neemt hoge vlucht met Magento 2

We kozen voor Magento 2, een gebruiksvriendelijk platform met veel functionaliteiten, zodat Raaf een zeer goede en toekomstbestendige basis heeft. Hieraan koppelden we enkele modules, zoals de DHL Parcel module, wat het verzenden van bestellingen vergemakkelijkt. Tevens is de webshop verbonden aan bol.com. We zijn benieuwd hoe de conversie via dat kanaal verloopt en zullen dit met online marketing bijhouden en -sturen.

Helder en sfeervol productoverzicht

Wat betreft het design traject speelden sfeer en overzicht een grote rol. In het productoverzicht zijn alle sierkussen te zien en kun je filteren op kleur, maat, dessin, stijl, eigenschappen en sale. Raaf wilde graag dat bezoekers ook op een productpagina kunnen zien in welke verschillende kleuren het betreffende kussen beschikbaar is. Een stukje maatwerk wat we implementeerden. Naast sierkussens verkoopt Raaf ook plaids en kussen-vullingen. Ook bij de plaids kun je zowel op de overzichtspagina als op een specifieke productpagina een kleur naar wens kiezen.

 

Voorheen was het niet altijd duidelijk of een sierkussen gevuld was of dat het alleen om een hoes ging. In de nieuwe webshop worden alle kussens, aka Raafjes, inclusief vulling aangeboden, maar implementeerden we een optie om daarvan af te wijken. Als je liever alleen de kussenhoes afneemt, dan kun je dat aanvinken.

Raafjes 2B en Raafjes 2C

Raaf heeft zowel particuliere als zakelijke klanten. De producten zijn dan ook voor beide markten beschikbaar en geprijsd. Dat laatste is uniek. De webshop toont de prijzen inclusief btw, maar laat retailers inkoopprijzen exclusief btw zien. Voor hen gelden immers andere prijzen, die per kussen zijn ingevoerd. Daarnaast is het e-commerce platform uitgerust met allerlei handige functionaliteiten zoals accountbeheer, voorraadbeheer en facturatie. Magento 2 is dus ideaal voor zowel B2B als B2C.

Een webshop om te kussen

De nieuwe webshop van Raaf is responsive op alle devices. Of je nu vanaf je smartphone nieuwe kussens bestelt om je zithoek op te fleuren of vanaf je laptop kussens uitkiest voor het interieur van je zaak, de website zorgt op ieder apparaat voor een optimale webervaring. Nieuwsgierig als een ekster naar de nieuwe website en kussens van Raaf!?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen
Stel je vraag svp!

The form contains errors