sluit
menu

Rick in de kinderopvang

Nieuwe huisstijl en website

Startend ondernemer Rick Ploemen vroeg Vrolijk Online een website voor zijn onderneming op te zetten. Rick is opgeleid tot pedagogisch manager en toezichthouder kinderopvang. Na veel werkervaring te hebben opgedaan binnen deze branche, gaat Rick nu als zelfstandige aan de slag. Door het geven van advies, coaching en training deelt Rick zijn kennis, expertise en liefde voor het pedagogische vak. Wij zetten zijn passie om in een treffende branding.

Brandbook: huisstijl handboek

De start van een nieuwe onderneming is natuurlijk het perfecte moment om naast het bouwen van je website ook te bouwen aan je merk. Voor Rick in de kinderopvang bedachten we verschillende huisstijlen. De nummer 1 werkten we visueel uit in een brandbook waarin we de basiselementen zoals logo, kleurgebruik en typografie vastlegden. Deze elementen vormen de basis voor alle on- en offline uitingen. Een handig houvast voor een beginnend ondernemer.

Alles in stijl

We kozen voor een hemelsblauwe tint als basiskleur om Ricks motto the sky is the limit in de huisstijl te benadrukken. Het blauw combineerden we met gele accenten voor een zonnig en speels effect. Daarnaast ontwierpen we een krachtig logo losjes gebaseerd op een rots - in de branding. We pasten Ricks brand new identity toe in alle uitingen: website, visitekaartjes en stickers. Ook Ricks social media kanalen zijn in stijl. Kortom; de huisstijl staat als een huis. En dat zorgt voor herkenning. Net als de gele sneakers van Rick 😉

 

Website: online etalage

Voor Rick in de kinderopvang bouwden we een website in Umbraco, een zeer gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (cms). Hierdoor kan Rick zijn website makkelijk beheren en bewerken. Een must, want als startend ondernemer is een levendige en actuele website natuurlijk van groot belang. Het is de etalage van je onderneming en je wilt natuurlijk dolgraag dat je potentiële klanten een kijkje komen nemen. Een website moet dan ook flitsend ogen én werken zodat je je bezoekers kunt informeren, inspireren en enthousiasmeren over je producten en diensten.

Klaar voor de start!

Samen met onze klant hebben we een mooi resultaat neergezet. Nu het fundament voor Rick in de kinderopvang is gelegd, kan Rick gaan bouwen aan zijn bedrijf. Wij wensen hem veel succes!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.