Rob en Emiel

Illusionisten Rob & Emiel combineren magie, cabaret, verwondering en humor in hun theatershows en op evenementen. Ook verzorgen ze lezingen en presentaties voor bedrijven waarbij ze deze elementen op hun eigen bijzondere wijze toepassen.

Dit veelzijdige duo vroeg ons om een website die een duidelijk overzicht biedt van de verschillende (zakelijke) concepten die zij verzorgen. Naast dit praktische verzoek wilden Rob en Emiel dat de website ook voldoende - en passend - prikkelend is voor het publiek. Een extra uitdaging was dat 'Rob en Emiel' geen kenmerkende huisstijl heeft.

When the magic happens

Het resultaat is een website met fullscreen parallax-beelden, een dynamische nieuwspagina en een uitgebreide agenda waar u kunt selecteren op regio of soort optreden. Op de kaart van Nederland ziet u in één oogopslag waar u Rob & Emiel kunt aanschouwen. En er volgt meer, want er staan nog een aantal leuke uitbreidingen op stapel.

Nerd @lart

Rob en Emiel wilden hun kalender beheren in één programma: Google Calendar. Het programma wat je op de website ziet komt dan ook rechtstreeks uit Google Calendar. Door middel van een scheduled task worden elke dag nieuwe of bijgewerkte afspraken uit Google Calendar geïmporteerd en opgeslagen als XML-bestand. Dit XML-bestand wordt door Umbraco uitgelezen en rechtstreeks getoond op de website. De locaties worden door middel van geocoding omgezet naar werkbare coördinaten voor Google Maps.

Umbraco CMS

Voor onderhoud en beheer van de website is uiteraard gekozen voor Umbraco. Umbraco is een zeer gebruiksvriendelijk CMS dat geheel naar wens kan worden afgestemd op de website. Daardoor is de website zeer eenvoudig te beheren. De agenda beheren Rob & Emiel vanuit Google Agenda. Evenementen die worden aangemaakt in Google Agenda worden op magische wijze op de website getoond.

Het is overigens zeker de moeite waard om een show van dit duo bij te wonen. En vergeet niet na uw bezoek een berichtje achter te laten in het gastenboek.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen
Stel je vraag svp!

The form contains errors