Projecten

Informatieve website

Rob en Emiel

Illusionisten Rob & Emiel combineren magie, cabaret, verwondering en humor in hun theatershows en op evenementen. Ook verzorgen ze lezingen en presentaties voor bedrijven waarbij ze deze elementen op hun eigen bijzondere wijze toepassen.

Dit veelzijdige duo vroeg ons om een website die een duidelijk overzicht biedt van de verschillende (zakelijke) concepten die zij verzorgen. Naast dit praktische verzoek wilden Rob en Emiel dat de website ook voldoende - en passend - prikkelend is voor het publiek. Een extra uitdaging was dat 'Rob en Emiel' geen kenmerkende huisstijl heeft.

Het resultaat is een website met fullscreen parallax-beelden, een dynamische nieuwspagina en een uitgebreide agenda waar u kunt selecteren op regio of soort optreden. Op de kaart van Nederland ziet u in één oogopslag waar u Rob & Emiel kunt aanschouwen. En er volgt meer, want er staan nog een aantal leuke uitbreidingen op stapel.

Voor onderhoud en beheer van de website is uiteraard gekozen voor Umbraco. Umbraco is een zeer gebruiksvriendelijk CMS dat geheel naar wens kan worden afgestemd op de website. Daardoor is de website zeer eenvoudig te beheren. De agenda beheren Rob & Emiel vanuit Google Agenda. Evenementen die worden aangemaakt in Google Agenda worden op magische wijze op de website getoond.

Het is overigens zeker de moeite waard om een show van dit duo bij te wonen. En vergeet niet na uw bezoek een berichtje achter te laten in het gastenboek.

Umbraco Handleiding

Bent u ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke website inclusief beheersysteem? Of heeft u deze al en wilt u graag meer weten over het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco? Wij hebben een handleiding voor u uitgewerkt die u kunt downloaden. Daar wordt u toch vrolijk van?!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief