Projecten

Informatieve website

Ruud van Nistelrooy Foundation

Vrolijk Online steunt al jaar en dag de Ruud van Nistelrooy Foundation en met die drijfveer hebben wij de nieuwe website voor de Foundation gerealiseerd. De Ruud van Nistelrooy Foundation zet zich in voor de ontwikkeling van duizenden kinderen in Nederland die het moeilijk hebben op school of met hun sociale ontwikkeling. De Foundation gaat samen met het kind op zoek naar zijn/haar eigen sterke punten en talenten.

Ter ondersteuning van dit mooie doel heeft de Foundation steun nodig van donateurs, vrijwilligers en coaches. Om deze waardevolle mensen te werven hebben wij een website ontwikkeld die enerzijds de wereld vertelt over het initiatief van Ruud en anderzijds de bezoeker leidt naar de relevante conversies. De website wordt aangedreven door het Umbraco CMS waardoor de medewerkers van de Ruud van Nistelrooy Foundation de verschillende pagina’s en de nieuwsberichten zelf kunnen onderhouden.

Na oplevering van de website kunnen zij - zoals al onze klanten - rekenen op ons steun en advies. Wij nodigen u uit om de website te bezoeken; wellicht kunt u hen van dienst zijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief