Projecten

Magento webshop en Google Adwords

Schippers tegels

Schippers Tegels is een webwinkel gespecialiseerd in handvormtegels en witjes. Uit het hele land weten mensen deze webwinkel te vinden vanwege het goede aanbod met de daarbij behorende lage prijzen.

De bestaande webshop was verouderd en belangrijker nog, niet goed bruikbaar op mobiel doordat het geen responsive webshop was. We kregen de vraag een nieuwe webwinkel op te zetten welke op alle platformen te gebruiken is (denk hierbij bijvoorbeeld aan pc en mobiele telefoon). Hierbij is het van belang dat de conversie flinke stappen vooruit maakt op mobiele apparaten en dat dit niet ten koste gaat van de gebruikerservaring op desktop.

We hebben gekozen voor een Magento omgeving in combinatie met een aangekocht thema als basis. Aan de hand van de huisstijl van Schippers Tegels hebben we het design op diverse plaatsen aangepast, tegelijkertijd hebben we de productcatalogus uit de oude omgeving geëxporteerd en in de nieuwe webwinkel geïmporteerd. Het eindresultaat is een gebruiksvriendelijke webwinkel die te gebruiken is op zowel mobiel als op desktop in de huisstijl van Schippers Tegels.

Direct na de lancering zijn we ook aan de slag gegaan met het stuk online marketing. Al binnen een week hebben we een zeer goede conversie kunnen realiseren met Google Adwords (SEA).  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief