Schippers tegels

Specialist in handvormtegels en witjes

Schippers Tegels is een webwinkel gespecialiseerd in handvormtegels en witjes. Uit het hele land weten mensen deze webwinkel te vinden vanwege het goede aanbod met de daarbij behorende lage prijzen.

Tijd voor vernieuwing

De bestaande webshop was verouderd en belangrijker nog, niet goed bruikbaar op mobiel doordat het geen responsive webshop was. We kregen de vraag een nieuwe webwinkel op te zetten welke op alle platformen te gebruiken is (denk hierbij bijvoorbeeld aan pc en mobiele telefoon). Hierbij is het van belang dat de conversie flinke stappen vooruit maakt op mobiele apparaten en dat dit niet ten koste gaat van de gebruikerservaring op desktop.

Magento webshop

We hebben gekozen voor een Magento omgeving in combinatie met een aangekocht thema als basis. Aan de hand van de huisstijl van Schippers Tegels hebben we het design op diverse plaatsen aangepast, tegelijkertijd hebben we de productcatalogus uit de oude omgeving geëxporteerd en in de nieuwe webwinkel geïmporteerd. Het eindresultaat is een gebruiksvriendelijke webwinkel die te gebruiken is op zowel mobiel als op desktop in de huisstijl van Schippers Tegels.

Google Adwords

Direct na de lancering zijn we ook aan de slag gegaan met het stuk online marketing. Binnen een week hebben we een zeer goede conversie kunnen realiseren met Google Adwords (SEA). De campagne loopt momenteel nog steeds.

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen
Stel je vraag svp!

The form contains errors