Projecten

Website en productconfigurator

Scriptiemaken.nl

In opdracht van uitgeverij Boxpress hebben we een nieuwe responsive website met een bestelfunctie waarmee iedereen een boek kan maken van zijn of haar scriptie.

Bij Scriptiemaken.nl bestel je in vier eenvoudige stappen én tegen aantrekkelijke prijzen jouw scriptie online. Om het pad naar conversie (lees: de aankoop) zo kort en zo prettig mogelijk te maken wordt de bezoeker niet belast met lastige keuzes zoals papiersoort. Scriptiemaken.nl vraagt enkel het noodzakelijke en zorgt vervolgens voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Een boek om trots op te zijn!

Voorafgaand aan het project hebben we een vooronderzoek gedaan naar het functioneren van de oude bestelfunctie. Uit dit onderzoek zijn een aantal belangrijke verbeter punten naar voren gekomen welke de basis vormen voor het interaction design van de nieuwe bestelmodule. Door het interaction design volledig interactief te maken kon de werking van het systeem al in een vroege fase van het project getest worden. Na goedkeuring van het interaction design van de bestelfunctie en de rest van de website hebben we het visual design uitgewerkt. Om zo veel mogelijke relevante functies met het beschikbare budget te kunnen opleveren hebben we voor dit project Wordpress, een aangepaste Wordpress template en de welbekende WooCommerce plugin ingezet.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief