Projecten

Verleidende productwebsite

SportsView

De innovatieve en gebruiksvriendelijke beeldregistratie van SPORTSVIEW maakt het mogelijk om betaalbaar en doeltreffend trainingen, teamoefeningen en uiteraard sportwedstrijden te registreren. Vervolgens worden de beelden geanalyseerd en ingezet om de ontwikkeling van zowel sport als sporttalent te stimuleren.

Uit liefde voor de sport
Hier werden wij Vrolijk van. Tijdens het eerste gesprek met SPORTSVIEW heeft grondlegger Helwin ons direct besmet met zijn enthousiasme voor het product. Het duurde slechts enkele minuten voordat wij allen met een grote glimlach met hem aan tafel zaten. We hadden hier duidelijk te maken met iemand die gedreven wordt door de liefde voor het doel; de ontwikkeling van sporttalent. En die energie zien we heel graag terug bij onze klanten.*
* Dat is dezelfde energie die wij voelen als wij hier aan het werk zijn. :)

SPORTSVIEW.nl was op zoek naar een online partner die ‘snel’ een eerste versie van een productwebsite kon realiseren. Bij de introductie van een nieuw product is de timing van de release immers essentieel. In Vrolijk Online vond SPORTSVIEW een gretige partner die stond te trappelen om samen met hen een sterke productwebsite te ontwikkelen.
Om het proces een vliegende start te geven hadden we al vóór het eerste projectoverleg met de klant een interaction design van de website uitgewerkt. Met een interaction design ligt er een praatstuk dat direct de juiste vragen stelt en er is weinig ruimte voor abstractie en onduidelijkheid. Zo werken wij graag! Vervolgens hebben we het interaction design verder aangescherpt met de nieuw verkregen informatie.

Het resultaat van onze gezamenlijke inspanningen is een productwebsite die niet alleen in een kort tijdsbestek is ontwikkeld, maar ook een sterke basis vormt voor de toekomst van SPORTSVIEW. Zo kan de website eenvoudig uitgebreid worden met landingspagina’s die gericht zijn op de verschillende doelgroepen van SPORTSVIEW. De website focust zich op de introductie van één hoofdproduct en biedt daarnaast een platform voor een tiental accessoires.

De website van SPORTSVIEW kent enkele meetbare conversie-mogelijkheden. Natuurlijk is het mogelijk om de SPORTSVIEW Spectator en de verschillende accessoires direct en op een gebruiksvriendelijke wijze te kopen. Maar het is ook mogelijk om SPORTSVIEW Spectator te leasen en dit kan direct op de website worden aangevraagd. De uitdaging om zowel het leasen van de SPORTSVIEW spectator en het kopen van de accessoires in één transactie te verwerken zijn wij succesvol aangegaan.

Go, SPORTSVIEW!! :)

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief