Projecten

Website met shopfunctie

Total Care Groep

Total Care is specialist in het leveren van hoogstaande facilitaire zorg op respiratorisch vlak. Zij streeft ernaar het welzijn van patiënten in hun thuisomgeving te verbeteren. Total Care Groep is een gerenommeerd leverancier van allerlei specialistische apparatuur, zoals CPAP-apparaten, medicijnvernevelaars, zuurstofapparatuur, MRA-beugels, PEP-apparaten, uitzuigpompen en monitoring.

Total Care Groep had dringend behoefte aan een nieuwe, responsive website. De website moest dienen als bron van informatie voor zowel patiënten als behandelend artsen. Daarnaast zou het ook makkelijk zijn als patiënten zelf apparatuur en accessoires kunnen bestellen.

Wat startte als een redelijk beperkte informatieve website is in de loop van het project uitgebouwd tot een complete webapplicatie voorzien van:

•  een productcatalogus met uitgebreide productinformatie en instructievideo’s
•  een geavanceerde zoekfunctie voor producten
•  een geïntegreerde webshop met betaalfunctie en koppeling met PostNL voor track & trace doeleinden
•  een agenda voor het aanbieden van cursussen en bijeenkomsten voor patiënten en artsen
•  een uitgebreide en doorzoekbare Veelgestelde Vragen sectie
•  een beveiligd extranet voor behandelend artsen

 

Deze website is zowel geschikt voor bezoek op mobiel, tablet en computer en is voorzien van een Umbraco CMS. De flexibiliteit van Umbraco maakte het voor ons mogelijk om de website op te schalen van redelijk eenvoudig naar redelijk complex zonder het hele project opnieuw te starten.  Umbraco CMS zorgt er ook voor dat de website voor Total Care groep eenvoudig te onderhouden is.

 


Heeft u ook interesse in een website die meer is dan een website alleen? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief