Total Care Groep

Vorig jaar hebben we voor Total Care een website met webshopfunctie mogen maken op basis van het Umbraco CMS. Deze website, maar vooral de webshopfunctie, is een enorm succes gebleken en Total Care kan inmiddels elke week rekenen op een flinke stroom bestellingen. Gelukkig weet de webshop een groot aantal bezoekers te verleiden tot een telefonische bestelling.

Afgeschermde omgeving

Naast het klantdeel van de website hebben we ook een afgeschermde omgeving ontwikkeld waar de verschillende artsen formulieren kunnen invullen en - indien nodig - later nog kunnen bewerken. Om dit te kunnen realiseren hebben we Umbraco Forms ingezet. De afgeschermde beheeromgeving voor artsen hebben we voorzien van een 2-staps verificatie. Deze extra beveiliging ken je wellicht van je DigiD-omgeving.

Het succes van de webshop heeft al onze verwachtingen overstegen. Vergeleken met de eerste maand van dit jaar is het aantal bestellingen - via de webshop - op dit moment 65 maal groter. En deze groei lijkt aan te houden met ongeveer 20% per maand.
Daar worden wij Vrolijk van!

Samenwerking

Natuurlijk kan Total Care op elk moment rekenen op ons advies. Een nauwe samenwerking geeft ons inzicht in hun wensen en de kansen die zich voordoen. Zo kan het succes van de bestaande website betekenen dat de implementatie van een webshopplatform als Magento een aantrekkelijke zet wordt. Samen met Total Care kunnen we uitrekenen op welk moment een meer uitgebreide webshop waardevol gaat zijn.

De website van Total Care groep is zowel geschikt voor bezoek op mobiel, tablet als een desktop computer en is voorzien van eenĀ Umbraco CMS. De flexibiliteit van Umbraco maakt het voor ons mogelijk om deze website op te schalen van redelijk eenvoudig naar redelijk complex zonder het hele project opnieuw te starten. Umbraco CMS zorgt er ook voor dat de website voor Total Care groep eenvoudig te onderhouden is.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina