Projecten

Informatieve website

Van Grinsven Dakkapellen

Sinds 1992 is Van Grinsven Dakkapellen dé specialist in prefab dakkapellen voor particulieren en aannemers. Hun jarenlange ervaring, uitstekende service en het in één dag plaatsen van een onderhoudsvrije dakkapel maakt hen een gerenommeerde partner in met name Noord-Brabant.

De bestaande website was technisch verouderd en bovendien niet responsive opgezet. Daarnaast kwamen de vele mogelijkheden om een dakkapel uit te breiden niet voldoende naar voren.

Op de nieuwe website wordt veel gebruik gemaakt van beelden; de beleving staat centraal. Er zijn diverse voorbeelden van geplaatste dakkapellen te vinden. Bovendien bevatten alle pagina's meerdere contactopties. De teksten zijn zoekmachinevriendelijk. Klanten kunnen hun beoordeling over Van Grinsven Dakkapellen geven via het door onszelf ontwikkelde reviewsysteem Riviyo. Klik hier voor meer informatie over Riviyo.

Met het Umbraco CMS is de website zeer eenvoudig te onderhouden door Van Grinsven Dakkapellen. Het is mogelijk gemaakt om voor elke dakkapel de specificaties en opties in te geven, zodat de bezoeker in één oogopslag alle informatie over deze dakkapel tot zijn beschikking heeft.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief