Van Kronenburg

Van Kronenburg Motorenrevisie benaderde Vrolijk Online voor het optimaliseren van hun website en webshop. Het bedrijf staat voor kwaliteit en vakmanschap en wil dat uiteraard ook online uitstralen. We maakten een verbeterslag in efficiency en visual design.

Optimalisatie webshop

We namen de Magento 1 webshop over, deden enkele technische aanpassingen en zetten de shop alvast over naar Magento 2. Vanaf juli 2020 wordt Magento 1 namelijk niet meer ondersteund, dus Van Kronenburg is klaar voor de toekomst. De eerste slag was geslagen. Vervolgens voerden we de voorgestelde design optimalisatie in de webshop door.

Professionalisering website

Daarnaast maakten we een herindeling van de website en zetten de primaire paden duidelijker uiteen. Van Kronenburg kent twee webshops: Van Kronenburg Engines en Van Kronenburg Management System (KMS). Op beide shops hebben we de homepage en de productpagina’s het meest onder handen genomen. Zowel de POP (product overzichtspagina) als de PDP (product detailpagina) zijn nu overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook verwijderden we de slider en pasten de header qua grootte aan. De websites ogen daardoor professioneler. Op de website van KMS hebben we het downloads gedeelte geoptimaliseerd en geordend.

 

> Wil jij weten waarom we de slider weghaalden? Lees dan onze blog over Slider Blindness.

Doorontwikkeling

De opmaak is nu in stijl en de techniek onder de online motorkap is verbeterd. De klus is geklaard, maar dat betekent niet dat we stilstaan. Uiteraard blijven we doorontwikkelen zodat de motor optimaal blijft draaien.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen
Stel je vraag svp!

The form contains errors