Projecten

Informatieve en verleidende website

Van Zoggel Catering

Van Zoggel Catering heeft ons gevraagd of wij een nieuwe website voor hen wilden ontwerpen waar zij en hun doelgroep vrolijk van zouden worden en waarbij ze vooral eenvoudig en overzichtelijk hun diensten kunnen presenteren met daarbij horende afbeeldingen (ongeacht hoeveel afbeeldingen).  
Deze uitdaging zijn wij met veel plezier aangegaan en wij kwamen met een concept op basis van hun nieuwe huisstijl. Ze waren erg prettig verrast door onze visuele vertaling van hun merk.

Nadat de website was ontwikkeld mochten wij hen nogmaals verrassen met onze implementatie van het Umbraco CMS waarmee ze heel eenvoudig alle contentblokken een eigen plekje kunnen geven. Op deze manier kunnen zij de komende tijd zelf de website snel en eenvoudig aanvullen. En dat is exact wat ze wilden.

De volgende fase is het optimaliseren en uitbreiden van de website zodat bezoekers eenvoudig alle informatie op de website kunnen vinden en kunnen gaan genieten van de heerlijke gerechten en overige diensten van Van Zoggel Catering.

Umbraco Handleiding

Bent u ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke website inclusief beheersysteem? Of heeft u deze al en wilt u graag meer weten over het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco? Wij hebben een handleiding voor u uitgewerkt die u kunt downloaden. Daar wordt u toch vrolijk van?!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief