Projecten

Cashbackplatform

Voordeelplatform

Voordeelplatform is een cashback platform welke in 2015 is opgestart. Via dit platform kunnen consumenten met extra korting online shoppen bij meer dan 500 bekende webshops. Sinds 2017 verzorgen wij het complete beheer en onderhoud van het platform met meer dan 100.000 gebruikers. Tevens hebben wij een traject ingezet om de website op zowel technisch als commercieel vlak naar een hoger plan te tillen. Een leuke uitdaging voor ons team!

Hoe werkt zo’n cashback platform? Webshops adverteren vaak op basis van “pay per sale”. Op deze manier weet men exact wat een investering oplevert. Het adverteren wordt uit de marge op verkopen bekostigd. De premies die per verkoop worden vrijgegeven komen ten goede aan het Voordeelplatform en vervolgens (deels) uitgekeerd aan de betreffende gebruiker. Boek bijvoorbeeld een vakantie ter waarde van 1.000 euro en ontvang 25 euro aan premies! Heel interessant dus wanneer u regelmatig online aankopen doet. En wie doet dat tegenwoordig niet?

Daarnaast beheren wij binnen het platform een tiental whitelabel voordeel websites. Dit zijn eigen voordeel websites van organisaties met grote aantallen aangesloten consumenten. Denk aan een krant, magazine of zorgverlener. Voor deze whitelabels verzorgen wij de complete techniek, inhoud en aanbod van de webshops alsmede nieuwsbrieven en speciale aanbiedingen.

Neemt u gerust contact met ons op met uw vragen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief