Projecten

Informatieve website

WoonConnect

WoonConnect is een online platform waarop we samen werken aan het verbeteren van woningen en gebouwen. Omdat het nog zo veel beter kan. Vanuit de overheid, vanuit woningcorporaties, vanuit vastgoedbeheerders en bouwbedrijven, maar ook gewoon als bewoners door je eigen huis en buurt te verbeteren.

Het platform kenmerkt zich door de oneindige mogelijkheden. Deze eigenschap vormt tevens de grote uitdaging met betrekking tot het vermarkten van het product. Om deze reden heeft De Twee Snoeken, als geestelijk vader van het platform, ons, De Creatieve Afdeling en Robert Essenstam ingeschakeld. Nadat we met een werkgroep een strategie hadden bepaald, zijn we aan de slag gegaan met de nieuwe website.

Het doel van de website is om de verschillende doelgroepen op een organische wijze alle relevante elementen te presenteren. De som van de elementen dient de bezoeker te leiden naar verschillende contactmogelijkheden.

Naast het interaction design, visual design en de technische realisatie van de website mochten we een adviserende rol vervullen bij het UX (User Experience) design van het platform. Umbraco CMS hebben we als basis ingezet voor de ontwikkeling van deze website. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief