Projecten

Corporate website

XRC Services

XRC® services voorziet in het leveren van advies, hardware, software en (installatie)diensten op IT & Communicatie gebied binnen verschillende branches. Deze diensten levert XRC al jaren met veel aandacht voor kwaliteit en service. Deze aandacht voor kwaliteit en service was echter de laatste tijd niet meer voldoende zichtbaar en voelbaar op de website van XRC® services. Met dit besef heeft XRC ons benaderd en uitgedaagd om een sterke responsive website te ontwikkelen die de boodschap van XRC verteld én de doelstellingen van de organisatie ondersteunt.

Na enkele gesprekken met een relevante en representatieve delegatie van XRC hebben wij een interaction design van de nieuwe website uitgewerkt waarin alle pagina’s en de verschillende functies worden uiteengezet. Met een blauwdruk als deze kan er heel mooi gefocust worden op de flow van de website en hoe de verschillende doelgroepen worden bediend. Het interaction design zorgde er ook voor dat XRC al in een vroege fase de benodigde content voor de website kon vergaren.

Nadat het visual design en de technische ontwikkeling waren afgerond, hebben we de klant uitgenodigd om bij ons op kantoor de nieuwe website van de vernieuwde content te voorzien. Op deze wijze konden we hen direct van dienst zijn als er vragen waren over Umbraco (het beheersysteem). Nadat we nog enkele oneffenheden hadden gladgestreken, hebben we de website - vol trots - live gezet.

Deze website onderscheidt zich onder meer door het bijzonder flexibele beheer van de contentpagina’s. De klant kan eenvoudig een contentpagina samenstellen met behulp van een reeks van contentblokken die elk hun eigen eigenschappen/functies hebben. Zo zijn er opgemaakte contentblokken voor onder meer tekst, foto’s en video die er voor zorgen dat elke pagina de strakke huisstijl behoudt.

Umbraco Handleiding

Bent u ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke website inclusief beheersysteem? Of heeft u deze al en wilt u graag meer weten over het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco? Wij hebben een handleiding voor u uitgewerkt die u kunt downloaden. Daar wordt u toch vrolijk van?!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief