sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

Webshop in Magento of WooCommerce

Full service internetbureau Vrolijk Online biedt jou de ideale e-commerce oplossing voor de bouw van een professionele en succesvolle webshop. Onze ervaren ontwikkelaars werken met de beste software!

Magento

Magento Open Source is de perfecte kandidaat voor grote en middelgrote webwinkels. De krachtige software vereist heel wat technische kennis, maar daar krijg je ook heel wat voor terug: een top webshop! De beveiligingsoplossingen en schaalbare tools voor product- en betalingsbeheer zijn speciaal ontwikkeld voor grotere bedrijven. Onze kenners raden Magento dan ook zeker aan bij de grotere spelers.

Magento webshops

Magento 2: veilig en snel

Magento Open Source is het gratis e-commerce platform van Adobe, geschreven in PHP. Het platform is wereldwijd enorm populair, ook in Nederland. Eind 2015 werd Magento 2 geïntroduceerd, waarna de ondersteuning voor Magento 1 in 2020 stopte. De code van Magento 2 is beter, uitgebreider en geavanceerder. Voor zelfstandig ondernemers of kleine bedrijven te complex, maar hen bieden we het gebruiksvriendelijke WooCommerce als alternatief aan.

WooCommerce

WooCommerce is een webshop plug-in voor WordPress. Je kunt er eenvoudig een prima webshop mee opzetten die aan alle basis functionaliteiten voldoet. Een uitstekende e-commerce oplossing voor starters en kleine ondernemingen. Ook Vendr, het nieuwe en veelbelovende e-commerce platform voor Umbraco, is een goede optie.

WooCommerce

Maatwerk webshop

Voordat we een nieuwe webshop gaan bouwen, wegen we af welke e-commerce oplossing het beste bij de wensen en doelen van jouw bedrijf past; Magento, WooCommerce of Vendr. Daarna gaan we aan de slag. Met een multidisciplinair team van programmeurs, ontwikkelaars, vormgevers, marketeers en copywriters realiseren we jouw unieke webshop! We begeleiden je gedurende het complete proces van livegang tot optimalisatie. Nieuwsgierig? We verwelkomen je graag in Berlicum.
Maak vrijblijvend een afspraak!

Webshop laten maken

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.