sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

WooCommerce specialist

WooCommerce is een webshop plug-in voor WordPress. Het is één van de meest populaire webshopsystemen ter wereld waarmee je vrij gemakkelijk een webshop kunt opzetten die alle basisfunctionaliteiten bevat. Wil je geen gebruik maken van standaard plug-ins en thema’s waarmee je het gevaar loopt ‘rotzooi’ binnen te halen? Kies dan voor Vrolijk Online! Onze ontwikkelaars bouwen zelf thema’s op maat. Zo kunnen we jouw webshop veilig en volledig naar wens vormgeven!

The beginning of WooCommerce

In 2008 ontmoeten drie WordPress enthousiastelingen elkaar via een forum. Ze besluiten samen een webshopsysteem te ontwikkelen dat je als plug-in kunt installeren op een WordPress website. WooCommerce is geboren.

The benefits of WooCommerce

Als je een online winkel wilt bouwen, dan is WooCommerce één van de beste keuzes. Je kunt razendsnel een webshop aan je blog toevoegen. Het is daarbij om het even of je slechts enkele of duizenden producten of diensten beheert.

Doordat WooCommerce wordt ontwikkeld door het team achter WordPress en ondersteund door een groot aantal ontwikkelaars uit de WordPress-gemeenschap, ben je verzekerd van kwaliteit en updates.

WooCommerce bevat ontelbare extensies waarmee we extra functies aan je webshop kunnen toevoegen. Zo zijn er bijvoorbeeld extensies beschikbaar die het mogelijk maken om een andere betalingsgateway te kiezen dan de meest populaire die WooCommerce ondersteunt. Zo maken we bestellen en betalen passend voor jouw doelgroep en creëren we toegankelijk en veilig betalingsverkeer.

Whoop Whoop WooCommerce

WooCommerce is zowel voor beginners als gevorderden snel te leren. De interface is eenvoudig genoeg voor nieuwkomers en geavanceerd genoeg voor ontwikkelaars. Zo kunnen wij een hoogstaande en vooruitstrevende webshop bouwen die jij vervolgens zelfstandig kunt beheren. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.