sluit
  • Over ons
  • Dit doen wij
  • Projecten
  • Actueel
  • Vacatures
  • Contact

Koffie of Gluk thee?

Runweg 20, 5258 BN Berlicum
T 073 888 58 42
E info@vrolijkonline.nl

Support nodig

E. support@vrolijkonline.nl
menu

november 2022

EZ Translator

Innovatieve vertaalplugin voor Umbraco

Voor Umbraco websites ontwikkelden we de eerste vertaalplugin die gebruik maakt van Google Translate: EZ Translator. De tool vertaalt jouw website in een handomdraai naar méér dan 100 talen!
Logo Eztranslator

Primeur!

In 2020 ontwikkelde onze toenmalige developer Corné de eerste vertaalplugin voor Umbraco 8 die gebruik maakt van Google Translate. Inmiddels is EZ Translator ook beschikbaar voor Umbraco 9 en 10. Met de innovatieve vertaalplugin kun je de content van een Umbraco website in een handomdraai vertalen naar méér dan honderd talen. Ideaal als jouw bedrijf buiten de landsgrenzen actief is.

Google Translate API

De plugin die we bouwden, zorgt voor een volautomatische vertaling van je websiteteksten. Met één druk op de knop is je hele website vertaald. Je kunt er ook voor kiezen om slechts een selectie te laten vertalen. Een losse webpagina of een onderdeel met alle bijbehorende subpagina’s. Daarnaast geeft de tool de optie om alle teksten in het gekozen deel van het contentmanagementsysteem te vertalen of alleen de teksten in de velden waarvoor niet eerder een automatische of handmatige vertaling werd gedaan. Your choice. Eenmaal vertaald, dan houd je de vertalingen dus heel eenvoudig per pagina up to date. De tool vertaalt alleen de variabele content. Vaste items, zoals NAW, headertekst, tagline en footer, blijven intact en kun je naar wens handmatig vertolken.

No Pidgin English

Het gebruik van de Google Translate API is tot 500.000 tekens gratis. Daarna rekent Google $20 per miljoen tekens. Een stuk voordeliger dan het inzetten van een vertaalbureau. Het blijft natuurlijk een softwarematige vertaling zonder interpretatie of context, maar het is al lang geen steenkolenengels (Pidgin English) meer! De kwaliteit van Google Translate is in de loop der jaren sterk verbeterd en door het interactieve karakter van de vertaaldienst neemt deze kwaliteit mettertijd alleen maar toe. Wij varen met EZ Translator mooi mee op dat succes! Wie volgt?

Haal méér uit een meertalige website

De eerste klant bij wie we onze vertaalplugin mochten implementeren was Lakwijk. De website van de kunststof groothandel is beschikbaar in drie talen. Daarna volgden onder andere Kranendonk en Dens. Heb jij ook interesse in een meertalige website? Laat het ons weten! Let us know! Lass uns wissen! Faites le nous savoir! EZ Translator is beschikbaar vanaf Umbraco 8. Afhankelijk van de versie van jouw website en je wensen bespreken we de prijs en de mogelijkheden.

Jeroen (1)

Meer weten over EZ Translator: vertaalplugin voor Umbraco?

Onze experts hebben jarenlange ervaring.

Neem contact op met Jeroen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.