menu Sluit

Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42
info@vrolijkonline.nl

Aangenaam!

Wij zijn Vrolijk Online

Doen wat je leuk vindt, daar geloven wij in

Doen wat je leuk vindt, daar geloven wij in. Dit levensmotto van onze oprichter Tijs Vrolijk (what’s in a name ;-) maakt dat wij sinds de start in 2015 doen wat we leuk vinden. En dat maakt jouw online merk tot ons mooiste werk!

Aanstekelijk enthousiasme en nieuwsgierigheid is wat ons drijft om elk vraagstuk vanuit alle hoeken te bekijken. Zo komen we tot innovatieve en creatieve oplossingen die écht werken en technisch tot in de puntjes zijn uitgevoerd. We combineren de veelzijdigheid van een groot kantoor met de flexibiliteit van een klein bureau. Zo zijn we snel, wendbaar en zijn de lijnen kort.

Onze missie is om met passie en plezier te werken aan ijzersterke online merken, maar óók om een positieve impact te hebben op onze samenleving. Lees hier meer over hoe we dat doen.

Tijs, Jeroen en Lisa in gesprek in de vergaderruimte
online marketeers samen in overleg achter een laptop
medewerkers Lisa en Mariëlle kijkend naar een kleurenwaaier

Aanpak

Zonder gestructureerde aanpak geen online succes! Vanaf het initiële idee tot aan de livegang van jouw nieuwe website werken we nauw samen met jou. Op deze manier bedenken we de meest innovatieve en creatieve oplossingen die niet alleen uniek zijn, maar bovendien effectief en technisch perfect uitgevoerd. En zo sluit jouw nieuwe website straks naadloos aan bij jouw online doelstellingen!

1.

Initiatie

We vragen je het hemd van het lijf

We willen alles weten over jouw bedrijf en ambities. Wat wil je bereiken met de nieuwe website? We analyseren je huidige website aan de hand van een nulmeting. Zo onderzoeken we welke pagina’s goed worden bezocht en welke zoekwoorden worden gebruikt. We vragen je waarover je tevreden bent, wat je anders wilt en wat je mist.

2.

Interactie ontwerp

De bouwtekening

Middels een interactie ontwerp presenteren we jouw toekomstige website. Je ziet de structuur van de website, de globale inhoud en de interactie tussen de verschillende elementen. Het interaction design is een bouwtekening zonder huisstijl, mét de volledige focus op de technische werking van de website en de menu- en paginastructuur. Nu is het tijd voor content! Met alle input uit fase 1 en 2 kunnen de beelden en teksten gecreëerd worden.

3.

Visueel ontwerp

Look & feel

Heb je het interaction design goedgekeurd? Dan kunnen we door met het visual design. We maken een visueel ontwerp van de homepagina passend bij de identiteit van jouw merk of bedrijf. Dit kan de vertrouwde huisstijl zijn of juist een geheel nieuwe look and feel. Ben je blij met de stijlrichting? Dan werken we de overige webpagina’s in dezelfde lijn uit.

4.

Technische ontwikkeling

De voorkant van de website

We beginnen met het ontwikkelen van de voorkant van de website, het zichtbare deel ofwel de user interface. Onze developers zetten het design van jouw keus om in codetaal. Aan de achterkant koppelen we jouw website aan een uitgebreid CMS, zodat je de content op je website zelf kunt beheren.

5.

Content invoeren

Preview time

We presenteren jouw nieuwe website op een presenteerblaadje: de preview omgeving! Tijdens de presentatie leggen we je uit hoe het CMS werkt, zodat jij of wij aan de slag kunt/kunnen met het vullen van je website.

6.

Testen & bug fixing

Testen, testen en nog eens testen

Als de technische ontwikkeling gereed is gaan we testen, testen en nog eens testen. Eventuele onverwachte issues lossen we op. Totdat jouw website snel en vlekkeloos werkt.

7.

Livegang!

En dan is het zover!

Klaar voor de livegang! Jouw unieke website gaat de lucht in! Een maatwerk website die perfect aansluit bij jouw doelstellingen.

8.

Monitoren

Life goes on, ook na de livegang!

Jij staat niet stil, wij staan niet stil en jouw bezoekers ook niet. Daarom is het verstandig om jouw website te blijven onderhouden. Zowel op het gebied van updates en veiligheid als op het gebied van optimalisatie en online marketing. 

Ons team staat klaar om voor jou aan de slag te gaan!

Of het nu om web development, content creatie en online marketing gaat: wij zijn experts die blij worden van wat we doen. Waarom? Omdat we er stuk voor stuk goed in zijn. Samen bouwen we met passie en plezier aan ijzersterke online merken. Door samen te werken en elkaar te inspireren, halen we het beste in elkaar naar boven en maken we samen met klanten en collega's mooie dingen. Persoonlijk contact is daarbij een must.

Tijs Vrolijk Algemeen directeur
foto van Vrolijk Online eigenaar Tijs
Linda Gubbens Operationeel management
foto van operationeel manager Linda
Dominique Donders Account- en projectmanagement
foto van medewerker Dominique, project-accountmanager
Sofie Derks Account- en projectmanagement
foto van projectmanager/contentcreator Sofie
Dave Driessen Online marketing
foto van online marketing medewerker Dave
Mariëlle van Wijk Design & branding
foto van visual designer Mariëlle
Jeroen Mink Team lead development
foto van team lead development Jeroen
Tim van de Burgt Development
foto van developer Tim
Ralph van Vugt Development
foto van developer Ralph
Joost Brommert Development
foto van developer Joost
Lisa Morsink Strategie, content & copy
foto van copy writer en strateeg Lisa
Andres van Erp Development
foto van developer Andres

Partners

Samenwerkingen waarop je kunt bouwen. Daar draait het om. Wij werken samen met vakkundige partners, waaronder:

Umbraco
Vendr
Google Ads
Google Analytics
Hubspot
Microsoft
Spotler
Brevo
Transip

Met jou erbij zijn we nog completer!

Ben jij de teamspeler die we missen? Solliciteer dan direct en maak kans op een toffe baan.

Draaien we al op volle kracht en denk jij desondanks een waardevolle aanwinst voor ons team te zijn? Stuur dan een open sollicitatie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren online marketeer. Een allround specialist op het gebied van online zichtbaarheid. Kom jij ons team parttime versterken?

Lees meer

Heb jij ruime werkervaring bij een bureau én kennis van web development, content creatie en online marketing? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een stralende en doortastende senior projectmanager/accountmanager. Een ster in het begeleiden van projecten, het onderhouden van klantrelaties, het werven van nieuwe opdrachtgevers en het signaleren van mogelijkheden.

Lees meer

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplek? Op het gebied van web development, content creatie of online marketing? Dat komt goed uit, want wij vinden het leuk om stagiairs te begeleiden! Overtuig ons met jouw motivatie.

Lees meer
4 medewerkers spelend aan de tafelvoetbaltafel
Kennismaken?

Dat vinden wij een goed idee! Wij houden van persoonlijk contact dus we maken graag een afspraak!

+31 (0) 73 888 58 42 info@vrolijkonline.nl