Dit doen wij

Responsive websites

Iedere ondernemer heeft vroeg of laat een (nieuwe) website nodig. Er zijn legio mogelijkheden om een website te laten bouwen, maar hoe zorg je er nou voor dat jouw site of shop ook online rendement oplevert? Vrolijk Online zorgt ervoor dat jouw website of webshop aansluit op jouw wensen en daarnaast voldoet aan de verwachtingen van jouw potentiële klanten. Online succes valt of staat met de juiste strategie, dus zo gaan we aan de slag:


DE VOORBEREIDING – Onderzoek en webdesign
Er zal eerst een duidelijk strategie gekozen moeten worden. Dit doen wij door de juiste vragen te stellen: wat zijn jouw doelen, ervaringen en wie is de doelgroep? Gaat het om e-commerce of lead-generatie? Welke toepassingen heb je nodig? Nadat we alle belangrijke aspecten in kaart hebben gebracht, kunnen we de strategie bepalen.


DE BASIS – Webdesign
Onze webdesigner zal tijdens het ontwerpen van de website rekening houden met de optimale ervaring voor de gebruiker (UX design) en de gewenste elementen afstemmen met de ontwikkelaar, zodat het zeker is dat er later geen beperkingen door techniek kunnen ontstaan. De uitstraling van jouw website of webshop wordt afgestemd op de strategie die we tijdens de voorbereiding gezamenlijk gekozen hebben.


ACTIE – Techniek en bouw
Door de nauwe samenwerking binnen ons team kan het webdesign vloeiend worden overgenomen tijdens de ontwikkeling van de website op het Umbraco platform. Iedere mijlpaal wordt gecommuniceerd waardoor je altijd volledig op de hoogte bent van de voortgang van jouw nieuwe website of webshop. Google Analytics implementeren we standaard in al onze sites.


De live-gang pakken wij grondig aan! Er wordt gecheckt of alle content gevuld is, of alle links werken en of een eventuele url migratie van jouw huidige website nodig is.


ONDERHOUD – Systeem updates en uitbreidingen
Na lancering van jouw nieuwe site ga je pas echt aan de slag met continu optimaliseren. Dat is Online Marketing en wij denken hierin graag met je mee. Bij updates en nieuwe mogelijkheden in Umbraco of Wordpress, informeren we je natuurlijk meteen, zodat je altijd kunt kiezen voor een website die technisch up-to-date is en blijft.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief