Webapplicaties, intranet en extranet

Zowel intern als extern schakel je vaak met verschillende partijen. Denk hierbij aan medewerkers, partners in binnen- en buitenland, toeleveranciers en natuurlijk ook  klanten. Naast je website is het vaak wenselijk om een apart communicatiekanaal in te richten voor deze doelgroepen. Wij bieden de volgende technische oplossingen:

Webapplicaties

Waarom kiezen voor een webapplicatie? Geautomatiseerde processen kunnen door middel van een webapplicatie op ieder gewenst moment, overal ter wereld gebruikt worden. Er is alleen een internetverbinding nodig. Bijvoorbeeld bestelmodules, voor buitendienstmedewerkers maar ook in een showroom, zijn handig wanneer deze als app op een tablet te gebruiken zijn. Ook kan je een webapp laten ontwikkelen wanneer je jouw klant persoonlijker wilt bedienen of benaderen. Denk hierbij aan de IKEA webapp waar je gemakkelijk kunt bestellen of aan de Nike app, waarbij klanten al hun sportstatistieken kunnen bijhouden en zelfs onderling kunnen strijden met vrienden.

Wat kost een eigen webapplicatie?

Afhankelijk van jouw wensen gaan we op zoek of functionaliteiten al eerder gebouwd zijn door een andere partij. Vaak worden deze tegen een scherp tarief of soms zelfs gratis (opensource) aangeboden. Om een webapplicatie op maat te maken kiezen wij altijd samen met jou voor de beste oplossing.

Intranet en extranet

Voor interne processen en communicatie is een intranet vaak erg nuttig. Informatie kan veilig gedeeld worden en samenwerken wordt hierdoor gemakkelijk. Wanneer je een deel van je website wilt delen met externe partijen dan kan een extranet weer beter van toepassing zijn. Zoals je ziet is er voor iedere wens een toepassing.

Aanpak bouw intranet en extranet

Voor interne processen en communicatie is een intranet vaak erg nuttig. Informatie kan veilig gedeeld worden en samenwerken wordt hierdoor gemakkelijk. Wanneer je een deel van je website wil delen met externe partijen dan kan een extranet weer beter van toepassing zijn. Zoals je ziet is er voor iedere wens een toepassing.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden.

Bel 073 888 58 42 of ga naar onze contactpagina

Hoi!

Leuk dat je er bent! Heb je een vraag? Stel hem hieronder en je hoort snel van ons!

Anders kunnen we je niet terugbellen
Anders kunnen we je niet terugmailen

The form contains errors