Dit doen wij

Webapplicaties, intranet & extranet

Zowel intern als extern schakel je vaak met verschillende partijen. Denk hierbij aan medewerkers, partners in binnen- en buitenland, toeleveranciers en natuurlijk ook  klanten. Naast je website is het vaak wenselijk om een apart communicatiekanaal in te richten voor deze doelgroepen. Wij bieden de volgende technische oplossingen:


Webapplicaties
Waarom kiezen voor een webapplicatie? Geautomatiseerd processen kunnen door middel van een webapplicatie op ieder gewenst moment, overal ter wereld gebruikt worden. Er is alleen een internetverbinding nodig. Bijvoorbeeld bestelmodules, voor buitendienstmedewerkers maar ook in een showroom, zijn handig wanneer deze als app  op een tablet te gebruiken zijn. Ook kan je een webapp laten ontwikkelen wanneer je jouw klant persoonlijker wilt bedienen of benaderen. Denk hierbij aan de IKEA webapp waar je gemakkelijk kunt bestellen of aan de Nike app, waarbij klanten al hun sportstatistieken kunnen bijhouden en zelfs onderling kunnen strijden met vrienden.


Wat kost een eigen webapplicatie?
Afhankelijk van jouw wensen gaan we op zoek of functionaliteiten al eerder gebouwd zijn door een andere partij. Vaak worden deze tegen een scherp tarief of soms zelfs gratis (opensource) aangeboden. Om een webapplicatie op maat te maken kiezen wij altijd samen met jou voor de beste oplossing.


Intranet & Extranet
Voor interne processen en communicatie is een Intranet vaak erg nuttig. Informatie kan veilig gedeeld worden en samenwerken wordt hierdoor gemakkelijk. Wanneer je een deel van je website wil delen met externe partijen dan kan een Extranet weer beter van toepassing zijn. Zoals je ziet is er voor iedere wens een toepassing.


Aanpak bouw Intranet & Extranet
Functionaliteit is hierbij de belangrijkste factor, onze aanpak voor de bouw van een  Intranet of Extranet niet veel anders zijn dan de aanpak voor een website of webshop, echter zal de vormgeving minder de nadruk krijgen en het gebruikersgemak (UX design) en functionaliteit des te meer.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief